Телевизионната водеща Мария Игнатова ще се включи в журито на

...
Телевизионната водеща Мария Игнатова ще се включи в журито на
Коментари Харесай

Мария Игнатова става част от журито на първите по рода си награди за комедия у нас

 Телевизионната водеща Мария Игнатова ще се включи в журито на първите по рода си награди за стендъп комедия у нас. Отличията Golden Mic Stand-up Comedy Awards ще бъдат раздадени още през идната седмица. Събитията са планувани за четвъртък (29 юли), петък (30 юли) и събота (31 юли).

Мястото, на което хуморът ще се срещне с последователите си, е Бургас. Освен Игнатова в журито влизат още Димитър Туджаров - Шкумбата и Иво Сиромахов. Тримата ще имат нелеката задача да изберат най-хубавия измежду участниците, като ще правят оценка 20-минутен сет от шоуто, с което всеки от комедиантите се е записал за премиите.

Победителят ще си тръгне от първите Golden Mic Stand-up Comedy Awardsс 31 сантиметрова златна статуетка, с почти тегло от 2 кг., направена от същите материали и със същата технология, употребена още в Антична Гърция, с която се създават и Оскарите. Водещи ще бъдат Васил Бовянски, Ивайло Рогозинов и Тони Карабашев от ХаХаХа ИмПро - първата професионална натрупа за импровизационен спектакъл в България

Гала церемонията по награждаването ще се състои в събота, а незабавно по-късно комикът, който е триумфирал, ще изнесе цялото си шоу, с цел да сложи гвоздея в програмата на събитието. Всяка вечер след 22:00ч. ще приключва с афтърпарти и вход свободен, където ще може почитатели и актьори да се срещнат и разменят няколко думи в неофициална среда, а хората, които ще се грижат за музиката през този интервал ще бъдат DJ Stenly (29 и 30 юли) и DJimmy (31 юли).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР