Телевизионната водеща Лара Златарева коментира снощното убийство в София като

...
Телевизионната водеща Лара Златарева коментира снощното убийство в София като
Коментари Харесай

Лара Златарева: Октоподът е разперил пипала до най-високите етажи на властта

Телевизионната водеща Лара Златарева разяснява снощното ликвидиране в София като е възмутена, че такива неща към момента се случват.

" Такива хора се оказват по-силни от институциите, тъй като по всяка възможност те имат поредност от себеподобни на всички места. Сериалът " Октопод ", който гледахме в детските си години, фактически е плъзнал и е разперил пипала до най-висшите етажи на властта. За никого не е изненада, че сходен вид хора не умират от напреднала възраст, само че за какво би трябвало да се случва по този метод, за какво би трябвало да чакаме онази чистка посред им, когато би могло този човек от дълго време при подозренията даже да е разследван и да не се разхожда по улиците, с цел да страдаме за това по какъв начин е станало всичко това пред жена му и двете му деца ", учуди се тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Това какъв е той измества фокуса от събитието, че някой не харесва различен и просто го прострелва. Това е извънредно единствено по себе си ", счита още Кака Лара.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР