Телевизионната водеща и бизнес дама Радост Драганова получи преди дни

...
Телевизионната водеща и бизнес дама Радост Драганова получи преди дни
Коментари Харесай

Радост Драганова със забрана да напуска страната

Телевизионната водеща и бизнес дама Радост Драганова получи преди дни обвиняване в машинация и пране на пари.

Дотук се стигна мъчно, тъй като тя на няколко пъти беше търсила здравна помощ в столични лечебни заведения и освен това състояние призовката не можеше да й бъде връчена. Най-накрая обаче Драганова е с повдигнато обвиняване. Тя няма право да напуща страната. Преди тази развръзка, кипърският вложител Харис Кунтурис осъди два пъти на първа инстанция „ Солар енерджи съпорт”, компанията на Радост Драганова и нейния шурей Венцислав Гоцев. Магистратите взеха решение, че кипърският вложител е нелегално премахнат като съучастник в слънчевия парк, построен в региона на Брезник.

Иво Аръков обезверено си търси гадже

Скандалът се точи от 2016 година Няколко години по-рано Радост Драганова, Венцислав Гоцев и Харис Кунтурис стартират да построяват дружно въпросната апаратура за зелена сила. Точно по времето, когато инвестицията стартира да покрива разноските си и да печели, Харис Кунтурис е изваден от общата компания, по думите му, без негово съгласи. От тогава предприемачът търси правата си в съда, тъй като е вложил милиони евро в енергийния план - Драганова и Гоцев дават земята и контактите в НЕК, а парите обезпечава Кунтурис.

При това състояние не е ясно за какво е повдигнато обвиняване единствено към Радост Драганова, разясняват адвокати. Още повече, че шурей й Венцислав Гоцев също е шеф на компанията, обвързвана с инсталацията. Времето обаче ще покаже дали той ще успее да мине сред капките. Историята на Харис Кунтурис не е изолиран образец. През последните години не един и двама непознати жители си потеглиха надълбоко огорчени от България и от някогашните си съдружници, които бяха намерили метод за ги изхвърлят от общите компании. Случаят на Харис Кунтурис беше следен доста деликатно от посолството на Кипър и други дипломати на страни от Европейски Съюз, написа "Уикенд ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР