Телевизионната водеща Ева Веселинова вечре е горда майка на близнаци.

...
Телевизионната водеща Ева Веселинова вечре е горда майка на близнаци.
Коментари Харесай

Ева Веселинова вече е щастлива майка на близнаци

Телевизионната водеща Ева Веселинова вечре е горда майка на близнаци. Това оповестява самата тя в профила си в Instagram, където преди часове разгласява фотография за щастливата новина.

Става ясно, че близнаците са се родили на 09.04, предишният петък, само че очевидно младата майка е решила да не оповестява новината незабавно.

"Видях сърцето си отвън тялото ми! Прекрасните ми бебчета се родиха на 9 април. Сърцето ми се раздели на две и всяка част от него стана независима, поемайки своята първа глътка живот.

Ева до последно споделяше със своите почитатели фотоси на бременното си коремче и това по какъв начин се усеща. Един от последните ѝ постове беше, че е подготвена с чантата си за родилното поделение.

В свое изявление журналистката показа и пола на децата. Тя разкри, че близнаците са момче и момиче.

За раждането на принцесата и дребния ми принц се погрижиха експертите от Медицински комплекс "Д-р Щерев ". Искрено им благодаря за професионализма, всеотдайността и за това, че помогнаха на моите две чудеса да се родят, а аз да мина допустимо най-леко през това.

Бог да благослови дечицата ми и да ги подари със ярък и логичен живот. Животът към този момент е доста по-хубав ", написа Ева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР