Телевизионната водеща Ева Веселинова е станала майка на близнаци! С

...
Телевизионната водеща Ева Веселинова е станала майка на близнаци! С
Коментари Харесай

Честито! Ева Веселинова стана майка за първи път - и то на близнаци!

Телевизионната водеща Ева Веселинова е станала майка на близнаци! С новината се похвали самата тя в обществените мрежи, където показа фотографията по-долу:

Виж още: Мария Илиева си сподели голото бременно коремче, трогна с послание 

На нея виждаме бебешки ръчички, а от текста излиза наяве, че близнаците са момче и момиче. " Видях сърцето си отвън тялото ми! Прекрасните ми бебчета се родиха на 9-ти април. Сърцето ми се раздели на две и всяка част от него стана независима, поемайки своята първа глътка живот ", написа прочувствено Веселинова. И си пожелава: " Бог да благослови дечицата ми и да ги подари със ярък и логичен живот. Животът към този момент е доста по-хубав! "

Виж още: Голямо сърце: Роксана подарява бал на зрелостници в потребност! Певицата с шокираща история от Ловеч 

Че Ева Веселинова е бременна, стана ясно при започване на декември. Тогава тя качи фотография, разкриваща и обстоятелството, че е в очакване на близнаци. 

Виж още: Дъщерята на Мика Стоичкова - цялостно нейно копие! Голяма вест към щерката на Камата

В скорошно изявление тя показа и за трепетите към двете чертички, първите прегледи и шокът, когато лекарят видял не една, а две точки. " Когато осъзнах, че в мен има две точици, започнах да рева неутешимо - от шока допускам. В началото новината се приема мъчно. Изникват хиляди въпроси и подозрения. Даваш си сметка, че това е същинска благословия, само че и се страхуваш ", изяснява Веселинова.

Изображение: https://www.instagram.com/evaveselinova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР