Телевизионната водеща Ели Гигова е напуснала БНТ в началото на

...
Телевизионната водеща Ели Гигова е напуснала БНТ в началото на
Коментари Харесай

Ели Гигова прецака жестоко БНТ

Телевизионната водеща Ели Гигова е напуснала Българска национална телевизия при започване на август, като е подхванала тази крачка в търсене на по-добра реализация и финансова опора.

Тя още веднъж се е насочила към Брюксел, където дълги години преди да се завърне на родна земя, бе служител в Европейския парламент, написа " Стандарт "

Източници на изданието от " Сан Стефано " 29 разкриват, че досегашното лице на утринния блок на публичната медия отпътува от септември още веднъж в европейската институция, където този път ще бъде помощник на един от новоизбраните ни представители там от ГЕРБ.

В предишното тя гравитираше повече в левицата и там бе известна измежду алените евродепутати, само че очевидно в този момент е получила по-добро предложение от евродепутат на ръководещата групировка.

Заплатите на сътрудниците там се дефинират персонално от избраника, само че се приказва, че са не по-малко от 3-4 хиляди евро нето. В Българска национална телевизия Ели Гигова е получавала сходна сума, само че в лв..

Гигова изкара по-малко от 1 година в телевизията-майка. Името й е заличено и от екипа на утринния блок. Новият сезон на медиата ще стартира и без хубавицата на канала Боряна Каменова, която бе едно от най-харесваните лица на Българска национална телевизия.

Нейното име също не попада в страницата на Българска национална телевизия за утринния блок.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР