Телевизионната кула в Киев е ударена от ракета. УНИАН съобщава,

...
Телевизионната кула в Киев е ударена от ракета. УНИАН съобщава,
Коментари Харесай

Две ракети удариха телевизионната кула в Киев

Телевизионната кула в Киев е ударена от ракета. УНИАН оповестява, че на мястото където е попаднал снаряда, се е образувал дирек от пушек. Допълнително се оповестява, че две ракети са блъснали кулата, едната е развалила трансформаторната подстанция, а другата контролната зала на самата телевизионна кула.

Телевизионната кула в столицата наоколо до метростанция " Дорогойчи ".

Според Suspilne снарядът е блъснал излъчващото съоръжение на телевизионната кула

Съществуват проблеми с телевизионното лъчение.

Петима души са починали, а други петима са ранени, оповестиха от Държавната работа за изключителни обстановки.

Обещано е, че в близко бъдеще ще бъде включено аварийно лъчение. Регионалните телевизионни канали Suspension работят в нормален режим. Гражданите са помолени да употребяват търсенето на канали на своя тв приемник, с цел да получат достъп до районните канали.

Вчера Министерството на защитата и Службата за сигурност на Украйна предизвестиха украинците за планувана осведомителна и психическа интервенция на руснаците, при която ще се заглушат връзките и ще всяват суматоха поради хипотетичната капитулация на настоящето държавно управление. Специалните служби приканват хората да не имат вяра в това.

Само часове преди този момент от Руското министерство на защитата приканиха жителите на Киев, живеещи наоколо до ретранслационните станции и възли, да изоставен домовете си и предизвестиха за удари с високоточни оръжия по софтуерните уреди, с цел да се прекратят осведомителните офанзиви против разнообразни съветски държавни институции, които са нарастнали неведнъж.
 Руските военни удрят известията и връзките на украинците
Руските военни удрят известията и връзките на украинците

Предупреждават цивилните, живеещи наоколо, да изоставен домовете си

Най-малко шестима души, измежду които и дете, са били ранени, откакто ракета унищожи постройката на регионалната администрация в Харков , заяви CNN. Според УНИАН там са разрушени и по-високите етажи на две жилищни здания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР