Телевизионната история от вчера вечерта не е същата, след като

...
Телевизионната история от вчера вечерта не е същата, след като
Коментари Харесай

Изненада! Проф.Вучков стопи ледовете с „Господари на ефира”

Телевизионната история от през вчерашния ден вечерта не е същата, откакто професор Юлиан Вучков и „ Господари на ефира” подписаха помирение. 82-годишният коментатор е един от най-яростните критици на предаването, като не щади нито водещите, нито адреналинките, даже и тематиките на предаването, от дълго време трансформирало се в институция. Професорът бе сюрпризиран от репортерката на Господарите Пополина Вокс, която даже се хвърли да го прегръща и като учтив джентълмен, възрастният мъж не отхвърли милувка на брюнетката.



Той нерешително попита: „ Коя сте Вие?”, само че откакто разбра, че е представителка на един от най-големите му врагове резервира успокоение. Професорът нямаше по какъв начин да не процеди през зъби: „ Всички да сме живи и здрави” като благопожелание към предаването и побърза да се скрие от камерата.

Господарите честваха блестящо 15 години в ефир, като първо превзеха сцената на „ Като две капки вода”. Те бяха приветствани от публиката и поздравени от журито на музикалната конкуренция. Празненството продължи в програмата на Нова и по-късно от 23.00 часа, когато водещите демонстрираха своите най-големи гафове и разрязаха голяма торта с тяхното лого.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР