Телевизионната актриса Хедър Линд обвини президента на САЩ от 1989

...
Телевизионната актриса Хедър Линд обвини президента на САЩ от 1989
Коментари Харесай

Актриса обвини Джордж Буш-старши, че я е опипвал

Телевизионната актриса Хедър Линд упрекна президента на Съединени американски щати от 1989 до 1993 година Джордж Буш-старши, че я е докоснал два пъти откъм гърба, до момента в който тя театралничила за фотография с него. Освен това той ѝ разказал замърсен анекдот. Признанието направи самата актриса в профила си в " Инстаграм ", само че известието беше изтрито малко след публикуването му.

Линд прецизира, че казусът е станал по време на турне за разпространение на нейния сериал " TURN: Washington`s Spies " през 2014 година в Хюстън, когато Буш е бил на 90 години.

Той е бил в инвалидна количка и даже не се е здрависал с Линд. Вместо това я опипал откъм гърба, а всичко това станало пред очите на брачната половинка му Барбара Буш.

" Когато се наредихме за фотография той още веднъж ме опипа откъм гърба. Барбара го погледна по този начин, като че ли му споделяше " Не още веднъж ". Неговият охранител ми сподели по-късно, че не е трябвало да заставам до него по време на фотографията ", написа Хедър Линд.

След обвиняванията последва бърз отговор и от самия Джордж Буш. В изказване пред списания " Пийпъл " представителят му Джим Макграт разгласи, че " президентът Буш в никакъв случай, при никакви условия не би предизвикал съзнателно страдалчество на който и да било и най-искрено се извинява, в случай че опитът му да се пошегува е обидил Линд ".

Разказът на Линд последва лавината от обвинявания и самопризнания в полов тормоз, последвали изобличаването на холивудския продуцент Харви Уайнстийн. Тя прерасна в акцията под хаштага #metoo, " И аз също " в обществените мрежи, в която дами споделят за ежедневния тормоз и сексизъм, който претърпяват, с цел да покажат мащаба на казуса.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР