Телевизионна репортерка e убита, а оператор - ранен, докато отразявали

...
Телевизионна репортерка e убита, а оператор - ранен, докато отразявали
Коментари Харесай

Застреляха журналистка, докато отразява убийство на жена и дете в Орландо

Телевизионна кореспондентка e убита, а оператор - ранен, до момента в който отразявали новината за други две убийства в американския град Орландо. За стрелбата против телевизионния екип е арестуван 19-годишен юноша с тежко престъпно досие, заяви CNN. 
Още по темата

Orlando, FL reporters shot while covering an earlier shooting. Three dead including a reporter and a 9 year old girl: via
— Frank Figliuzzi (@FrankFigliuzzi1)

Жертвата и раненият са част от екипа на локалната кабелна телевизия Spectrum News 13. Те били на място, с цел да отразят убийствата на жена и дете, за които бил подаден сигнал по-рано сутринта в сряда. Автомобилът на телевизионния екип бил покрай мястото, където по-рано станали другите убийства.

19-годишният обвинен - Кийт Мелвин Моузес, е задържан малко след стрелбата по екипа на Spectrum News 13. Той е упрекнат и в убийствата на 9-годишно момиченце и на млада жена на възраст сред 20 и 30 години, както и в два опита за ликвидиране, разгласи шерифът на окръг Ориндж Джон Мина на брифинг. Засега претекстовете не са ясни.

Криминалното досие на Моузес включва обвинявания за потребление на оръжие, нахлуване при утежняващи условия, побой при утежняващи условия и нахлуване със смъртоносно оръжие.

През нощта в сряда против четвъртък сътрудници на журналистката отидоха на мястото на убийството в символ на взаимност и да за покажат, че не се опасяват да отразяват това, което се случва.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР