Телевизионерката изпаднала в криза след 38-ия си рожден ден. Тя

...
Телевизионерката изпаднала в криза след 38-ия си рожден ден. Тя
Коментари Харесай

Деси Банова Усети Тежестта На Короната! Вижте До Къде Се Е Докарала Бившата Синоптичка, За Да Задържи Вниманието На Плевнелиев!

Телевизионерката изпаднала в рецесия след 38-ия си рожден ден. Тя почнала да изпитва комплекси, че към този момент не наподобява задоволително привлекателно.
Известната с натуралната си хубост русокоска от няколко месеца се подлага на мъчителни процедури за унищожаване на подкожните мазнини от тялото й.

След процедурата по кожата й оставали голям брой синини поради вакуума. Но макар болката, русокоската героичен търпи операциите.

Откакто има връзка с Росен Плевнелиев, Деси Банова е станала извънредно суетна. Тя обръща доста повече внимание на външния си тип.

Блондинката се тормози, че някоя по-млада и по-атрактивна дама може да й отмъкне някогашния.

За разкрасителните процедури, някогашната синоптичка не разчита на парите на Плевнелиев, а на ВИП статуса си. Благодарение на него тя се употребява с преференциални цени в центровете за разкрасяване.

Всяка от интервенциите, на които се подлагала тя, е на стойност от 500 лв. всяка.

Откакто е в ролята на настоящата половинка на Росен Плевнелиев, водещата на Нова телевизия се раздели с консервативната си визия. Сега тя залага на по-провокативни тоалети.

Бившите й колежки се чудят по кое време обичаният й ще осъзнае, че тя единствено го излага и ще я зареже.

Но двамата сега са на гребена на изпепеляващата им обич. Двойката към този момент прави проекти къде ще прекарат идните празници, а по-късно и лятната си почивка, написа „ Ретро “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР