Телевизионен водещ, певец и комик Слави Трифонов се държи забележително

...
Телевизионен водещ, певец и комик Слави Трифонов се държи забележително
Коментари Харесай

Политико за Слави: От Шат на патката главата до политик, който държи ключа към властта

Телевизионен водещ, артист и комедиант Слави Трифонов се държи удивително сдържано за човек, който ще има добър късмет да стане главният състезател в българската политика след изборите в неделя, написа брюкселският уебсайт " Политико " в, озаглавена " Загадъчният шоумен Трифонов държи ключа към властта в България ".

Висок 2 метра,с обръсната глава и пиратски обеци, 54-годишният Трифонов от дълго време е едно от неизбежните лица в балканската страна, с помощта на народняшките си шлагери е вечерното ток шоу, което води в продължение на 20 години до 2019-та.

Успехът на Трифонов да се преоткрие като въстаник против върхушката, кадърен да образува придвижване, което да постави завършек на кариерата на някогашния министър председател Бойко Борисов, обаче се оказа огромна изненада – не на последно място за самия Борисов.

" Политико " напомня, че на изборите на 4 април партията на Трифонов се класира втора след ГЕРБ, вземайки 18% от гласовете. Сега Трифонов може да завоюва предварителните избори на 11 юли, което ускорява натиска върху него да сглоби коалиция, която да дефинира политиката на страната в ерата след Борисов.

След като през последните 30 години беше устата телевизионна звезда, Трифонов смени тактиката на 180 градуса и като политик заобикаля медийните изяви, като залага главно на постове във Facebook, създавайки си ореола на метла, която може да опустоши повсеместната корупция и шуробаджанащина, които са главното безпокойствие на доста гласоподаватели.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР