Телевизионен екип начело с разследващата журналистка Валя Ахчиева е станал

...
Телевизионен екип начело с разследващата журналистка Валя Ахчиева е станал
Коментари Харесай

Валя Ахчиева е нападната от служители на болницата, издала смъртния акт на Ангел Христов

Телевизионен екип отпред с проверяващата журналистка Валя Ахчиева е станал обект на нахлуване в частната болница в Дупница, заяви " 24 часа ".

Журналистката дружно с оператор отишли в частната болница в Дупница да проверяват по какъв начин е публикуван смъртният акт на Ангел Христов-Геле.

Докато търсели контакт с шефа доктор Ени Лефтеров, били нападнати от двама чиновници. Те почнали да блъскат оператора и журналистката, пробвали се да счупят камерата на оператора.

Журналистката потърсила помощ на тел. 112, на мястото са пристигнали криминалисти от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, като са отвели всички за показания за случая.

Ахчиева не е провокирала с нищо нападателите, тя търсела шефа на болничното заведение доктор Ени Лефтеров за коментар по случая „ Ангел Христов-Геле “, само че вместо шефа от болничното заведение излезли двамата чиновници и почнали да дърпат камерата на оператора, да ги заплашват, като им декларирали да се махнат от двора на болничното заведение.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР