Телец Възможно е да ви завладеят силни емоции или отношенията ви

...
Телец
Възможно е да ви завладеят силни емоции или отношенията ви
Коментари Харесай

Тази Седмица Започва Нов Месец, Дори Не Можем Да Си Представим Какво Ни Чака! За Някои Пир, За Други Беди! Алена Предупреждава Всички

Телец
Възможно е да ви завладеят мощни страсти или връзките ви с избран човек да станат по-напрегнати. Не е изключено да се ядосвате по-често или да изпитвате вътрешно напрежение. Не е доста целесъобразно да си мълчите, с цел да не получите прочувствени вътрешни натрупвания.

Близнаци
През първите дни на интервала ще следвате наклонността от миналата седмица – ще би трябвало да довършите някои служебни каузи и да се занимавате с практични въпроси. Добрата вест е, че даже да сте имали проблем, обстановката ще върви към разрешаване. През втората част на интервала ще имате повече мотиви за наслада.

Рак
Събитията ще ви подбуден да се заемете с някои значими въпроси, свързани с персоналния или с професионалния ви живот. Ако желаете да въведете ред и да се чувствате по-спокойни, пробвайте се да разсъждавате по-прагматично. Водеща тематика за вас ще бъде общуването ви с близките.

Лъв
Ще си улесните живота, в случай че се пробвате да създадете по-добър ред и да поставите нещата по местата им. Това се отнася освен за дома или за работното ви място, само че и за задачите и целите ви. Колкото по-организирани сте, толкоз по-голям късмет ще има да довършите започнатото.

Дева
Идната седмица ще бъде спокойна за вас – без кой знае какви изненади, само че и без разтърсвания. Ще съумеете да се концентрирайте върху работата си, а в свободното време да се отдадете на занимания, които ви доставят наслаждение. 31 януари ще бъде същински късметлийски ден за нас.

Везни
През идните дни може да се изправите пред провокации в персонален или в длъжностен проект, които да ви под напрежение или да станат причина на моменти да не сте в най-хубавото си въодушевление. Проявете повече самообладание, тъй като след 31 януари за вас стартира по-приятен интервал.

Скорпион
И през идната седмица продължава продуктивния за вас интервал, през който ще съумеете да свършите в действителност доста работа и да се радвате на обилни достижения, стига да вложите силата си в нещо значимо. Що се отнася до любовта, там ситуацията към момента е леко с напрежение.

Стрелец
Рутинната работа и отговорностите може да са повече от удоволствията и заниманията, само че това не значи, че интервалът ще е неприятен за вас. Напротив – в случай че не избягвате тези отговорности, ще останете задоволени от постигнатото. Има възможност през първите 3-4 дни да се чувствате по-уморени, изключително в случай че сте се нагърбили с повече работа.

Козирог
Ще сте доста продуктивни и всичко ще върви по проект. Ще сте наясно с това, което би трябвало да извършите, и ще имате опция да наложите престижа си там, където желаете. Обърнете повече внимание на околните, дома и фамилията си. Не подценявайте желанията и потребностите на хората към себе си.

Водолей
Ще ви се желае да обърнете повече внимание на себе си и да дадете това, от което имате потребност. Това е отлично, тъй като дребните всекидневни действия, които носят наслаждение за тялото или за душата, ще ви накарат да се почувствате по-добре в личната си кожа. Би било отлично, в случай че отделите време за отмора.

Риби
Проблеми през седмицата може да имат единствено тези представители на знака, които са по-разпилени и не съблюдават ангажиментите си. За по-дисциплинираните Риби седмицата ще бъде чудесна – работоспособността им ще е на равнище и ще са наясно със себе си.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР