Телец В началото на периода е възможно да сте настроени войнствено.

...
Телец
В началото на периода е възможно да сте настроени войнствено.
Коментари Харесай

Тези Три Зодии Ще Прокълнат Звездите Тази Седмица, Алена Просто Ни Уби! На Всяка Цена Трябва Да

Телец
В началото на интервала е допустимо да сте настроени войнствено. Несправедливостите ще ви нервират, а в случай че се сътвори обстановка, в която усетите, че търпението ви се изчерпва, надали ще съумеете да се сдържите и да потиснете гнева си. Предизвикателството пред вас ще е да решите кои борби да водите и кои не си костват напъните.

Близнаци
Повече от всеки път е нужно да деянията повече самообладание. Опитайте се да отсявате действителното от лъжливото. Няма да ви бъде елементарно обаче, защото ще бъдете подвластни на заблуди. Възможно е някои от вас да се усещат разпънати межде личните си стремежи от една страна, и действителността – от друга.

Рак
Може да очаквате разнородни прекарвания – както приятни, по този начин и по-трудни. Много от вас ще се радват на огромна непосредственост в връзките си с обичаните хора – сътрудникът ви ще бъде деликатен към вас, а роднините и приятелите ви ще ви дават прочувствена поддръжка, от която имате потребност.

Лъв
Ще ви бъде по-леко, в случай че приемете, че не всичко зависи от вас. Искате или не, ще би трябвало да се преценявате с други хора. Следващите дни ще бъдат много прочувствени за тези, които таят очаквания да бъдат с избран човек, само че по една или друга причина желанията им няма да се осъществен. Вероятно най-сетне ще стигнете до извода, че повече няма смисъл да влагате време и старания.

Дева
Идната седмица може да се окаже по-напрегната за вас, тъй като ще би трябвало да приемете две неща, които не са изключително харесвани от представителите на вашия знак – неяснотите и споровете. Не се тормозете ненужно – има огромна възможност това опълчване да изкара нескрито някои истини и в последна сметка да има позитивни последствия, само че за задачата ще би трябвало да потърпите малко и единствено да наблюдавате.

Везни
Очекват ви забавни случки и развръзки през идната седмица. Много от вас ще нададат глас и ще кажат какво не е наред, изключително в случай че чашата на търпението им е преляла. Не се плашете от борбата – щом ви се желае да споделите какво мислите и чувствате, никой няма право да ви упреква или да ви принуждава да си мълчите.

Скорпион
Очаква ви още една наситена с безредици седмица, а страстите ще са по-скоро положителни. Може да ви обхване вдъхновение от идно събитие, да ви осени концепция или да се вдъхновите да извършите нещо ново и друго. Периодът е превъзходен за креативен изяви. Просто се отпуснете и позволете на живота ви да ви освободи от това, което към този момент не ви е нужно.

Стрелец
Много от вас ще получат информация или ще доближат до прозрения, които ще имат мощен отзив в живота им през идните месеци, даже и през идната година. За да разберете в каква посока и в каква област ще бъдат измененията – семейство, кариера, финанси или другаде, няблюдавайте какво се случва и търсете знаци.

Козирог
В този интервал ще ви е нужно да забавите темпото и в работата, и в осъществяване на домашните отговорности. Така ще имате повече свободно време за себе си и ще съумеете да си починете, до обърнете внимание на значимите неща. Моментът е самобитна подготовка за иден по-динамичен интервал, тъй че е по-добре просто да наблюдавате и да анализирате получената информация.

Водолей
През идната седмица ще проявявате огромна сензитивност, когато се пробвате да си отговорите на въпросите дали другите ви правят оценка задоволително и дали получавате това, което сте заслужили. Ако давате повече на колегата си, а не взимате задоволително в подмяна, нищо чудно да ви стане погрешно. Но не прибързвайте с дейностите си.

Риби
В края на март настроението ви ще е прелестно, ще сте по-ведни и някои грижи и безпокойства ще останат зад тила ви. Колкото по-спокойни сте, толкоз по-голям късмет има да се справите с проблемите, които ви тревожат. Периодът е доста удобен за любовния и за обществения ви живот – ще изпитвате предпочитание да сте измежду хора и да се забавлявате.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР