ТелецТелецът е доста ненаситен в леглото. През целия си живот,

...
ТелецТелецът е доста ненаситен в леглото. През целия си живот,
Коментари Харесай

Тези зодии не могат само с един партньор

Телец

Телецът е много неутолим в леглото. През целия си живот, сменят доста сътрудници и в случай че интимният му живот не върви, както би трябвало, целият антураж за благополучие изчезва. Телецът е правилен, единствено когато сътрудникът в леглото може да задоволи всичките му потребности. В противоположен случай жена или мъж Телец не може да е правилен на един.

Тези хора са заинтригувани от дългата и постоянна връзка. Търсят непрекъснат сателит в живота. Често, обаче не се нуждаят от дълъг брак, в който цари скуката. Чувствеността им тогава не е задоволена. Тогава, даже всеотдайният Телец стартира да мисли за любовници.

За доста Телци, в кръвта им е заложено да имат неофициална връзка единствено, с цел да задоволят потребностите си. Благодарение на обединяването с втория човек, те вършат живота си забавен. Това също им основава доста проблеми. И въпреки всичко, тези хора знаят от личен опит, какъв брой елементарно е от време на време да си с двама сътрудници по едно и също време. Учудващо за някои от вас, само че самият Телецът е доста ревностен другояче.

Близнаци

Всички познаваме двете лица на Близнаците. Защо мислите, че нещо би трябвало да бъде друго в любовта? Това е подъл знак на Зодиака, изключително, когато стане дума за трето лице. Те не обичат да бъдат упреквани за неточности в предишното. Близнаците рядко споделят информация за своите някогашни, тъй като тогава би трябвало да упоменат аргументите за раздялата, а постоянно тя е в тях. Именно изневярата. Близнаците постоянно изневеряват и изневеряват, тъй като самите те са били излъгани в първата си любовна връзка.

Именно заради тази причина мъжете и дамите от тази зодия имат вяра, че в случай че самите те първите нараняват сътрудниците, няма да се усещат предадени. Логиката е рискова работа. Уви, такава е всяка отбранителна реакция у човек, който е бил морално травмиран.

Скорпион

Никога няма да разберете, дали Скорпион ви изневерява. Те са много деликатни и постоянно покриват добре следите си. Опитвайки неразрешения плод за първи път, Скорпионите несъмнено са се разкаяли горчиво за своите дейности. С течение на времето трепетите и адреналинът стават по-силни от страха и угризенията. Това е главната причина Скорпионите да стартират да търсят любовници, единствено поради тръпката.

В живота постоянно им липсва триумф и се пробват да компенсират. Стремят се да се отърват от комплекси, създавайки чувството, че са мечтани и търсени от две места. Винаги имайте това поради, когато срещнете, не изключително сполучливия Скорпион. Вероятно в допълнение към вас в живота му има любовник/ца, за които може би в никакъв случай не сте подозирали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР