Телец Небрежността и липсата на толерантност може да ви създадат проблеми

...
Телец
Небрежността и липсата на толерантност може да ви създадат проблеми
Коментари Харесай

Пазете Се! Вторник Идва Много Подводни Камъни За Тези Зодии! Алена Ни Дава Пътя, Ето Как Да Се Спасим!

Телец
Небрежността и неналичието на приемливост може да ви основат проблеми на работното място. Няма смисъл да се бавите и да обмисляте инициативи, в случай че имате към този момент планувани. Пристъпете към тяхната реализация. Не бъдете прекомерно погълнати от себе си и не подценявайте хората, които може да ви бъдат потребни.

Близнаци
Предпазете се от напрежението на работното място, което царува към вас до обед. Съдбовни обрати са причина да погледнете на живота си с разнообразни очи и да осъзнаете, че е във ваша изгода да сте дейни. С самообладание и задълбочаване в служебните си отговорности ще постигнете задачата си за деня.

Рак
Без съмнение стабилизирайте професионалните си позиции, които може да се разклатят поради ваши завистливи сътрудници, целящи да заемат вашето място. Осъществете вашите настоятелен проекти. Не пътувайте. Работата ви спори.

Лъв
Денят ви дава обещание професионални триумфи единствено в случай че сте задоволително прозорливи, с цел да не допуснете да ви излъгват с сякаш доходни инициативи. Въпреки плануваните задания бъдете внимателни, тъй като не са изключени непредвидени обрати и компликации, подбудени от странични фактори. Част от тях са предизвикани от вашите сътрудници.

Дева
Заемете се с рутинните си отговорности. Не сте склонни да приемете концепцията за промени. Страхувате се да не си създадете проблеми със фамилията, макар че околните ви поддържат напълно вашите хрумвания. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на хората, които се пробват да омаловажават работата ви.

Везни
С самообладание без експанзия приемете упреците на вашите сътрудници, които желаят посредством вас да оправдаят личните си неточности. Следобед ситуацията на работното място ще се успокои. Успехите в материално отношение са с вас, в случай че сте деликатни, с цел да не претърпите загуби.

Скорпион
Каквито и да са вашите планове, триумфът няма да ви изостави. Дори и в случай че сте ришили да рискувате и да поставите началото на нова активност, ще се справите с лекост. Не се оплаквайте от компликациите. Не допускайте интервенция на ваши нахални, само че и прекомерно некомпетентни сътрудници, които могат да ви провалят.

Стрелец
Стабилизирайте постигнатото на работното място и се заемете с новите си задания. Деловите запознанства са нова опция да разширите вашата активност и зад граница. Очакват ви триумф, поява на нови благоприятни условия за изява, гарантиращи ви положителни доходи или нова работа.

Козирог
Недоразуменията в връзките с вашите настоятелен сътрудници са подбудени от вашите триумфи. Търсят грешките ви и като не ги откриват, се чудят по какъв начин да ви обиден. Не е изключено да се наложи да преосмислите и измененията бъдещите си проекти.

Водолей
Не подхождайте повърхностно към служебните си задания. Сутринта не са изключени проблеми във вашето семейство. Не се задълбочавайте, с цел да не неуспехите вашите настоятелен ангажименти. През целия ден се отдайте на рутинните си служебни отговорности и отхвърлете всичките си изостанали и незабавни задания.

Риби
Предстои ви подписване на сполучливи търговски покупко-продажби. Избягвайте присъединяване в рисковани инициативи. Деловите срещи ви носят триумф, в случай че имате време да ги проведете преди обед. Задълбочете се в работата си и не се опитвайте да бягате от отговорност. Не пропускайте опцията да си осигурите по-добри доходи.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР