ТелецНе е нужно да мислите, че светът се крепи само

...
ТелецНе е нужно да мислите, че светът се крепи само
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Намерете си ново предизвикателство

Телец

Не е нужно да мислите, че светът се крепи единствено на Вас, и че нещо обезателно ще рухне, в случай че си позволите малко да се отпуснете и да поотпочинете. Този ден е доста по-подходящ за отдих, в сравнение с за работа. Ако все-пак планирате да работите, правете това в уединение. Ако доста постоянно Ви прекъсват, може да допуснете доста неточности. Ще можете да блеснете на огромна колекция, където ще давате звук и да затъмнявате останалите. Няма да се наложи да полагате старания, с цел да станете център на внимание.
 

Близнаци

На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, дълго и многословно да Ви изяснява някаква явна от негова позиция истина, която би трябвало да разберете и от половин дума. Впрочем, в случай че след обърканите пояснения въпреки всичко съумеете да изпитате някакви усеща, значи не всичко е било на вятъра.
 

Рак

За Вас този ден е много сполучлив. Той открива благоприятни условия, за които до този миг сте могли единствено да мечтаете.. Може да се окаже късмет да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над противници и съперници, да затвърдите своите позиции на настоящето си място. Имайте поради, че в този момент звездите чакат от Вас дейности, и няма да имате време за размишления и подозрения. Много е значимо, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде много кондензиран, и Вие напълно ще останете без сили, в случай че не попълните запасите си от сила. Избягвайте неприятните диалози., които през днешния ден ще Ви работят изключително угнетяващо.
 

Лъв

Явява се опция да реализирате отдавнашни свои проекти, отнасящи се до професионална активност. Само че ще Ви трябват съдружници, и то - много авторитетни! Постарайте се да поднесете своите хрумвания в най-хубава светлина, като не би трябвало да жалите време за подготовката на отчети, проспекти и презентации. Ще пораждат недоразумения и различия в фамилията и напълно няма да може да се каже, че сте в положителни връзки със своите близки. Ситуацията ще изисква примирителност, а не упоритост.
 

Дева

За Вас този ден ще бъде удобен. Това ще разреши да реализирате доста отдавнашни свои планове, и да осъществите замисли, които напълно до скоро са Ви изглеждали невероятни. Ще имате опция да заздравите своите професионални позиции, а Вашето усърдие ще стане съществено предимство пред съперниците. Романтичните срещи ще минават доста добре, въпреки че възприятието на отчаяние не е изключено. Не се опитвайте да ускорите събитията, в случай че става въпрос за някаква работа, отнасяща се до Вас или Вашата „ половинка ”.
 

Везни

На работното си място може да се сблъскате със съществени проблеми. Не е зле да се замислите, по какъв начин да измененията създалите се неподходящи връзки с шефовете и сътрудниците, тъй като в случай че не го извършите, в скоро време ще се окажете заобиколени от недоброжелатели и съперници. Възможни са различия с отдавнашни сътрудници, които да изискат преразглеждане на изискванията за съдействие. Съвсем не по този начин стоят нещата при персоналните връзки: тук, в последна сметка, е напълно ясно кои е зложелател и кой –не. Но изобщо не си и мислете, че ще можете да поддържате връзка единствено с тези, които са Ви симпатични. Денят ще изисква контакти и с неприветливо настроени хора
 

Скорпион

Днес на Вашия обичан човек доста ще се желае някаква яснота в връзките ви.Звездите Ви поучават да му я дадете, въпреки и в не огромни количества, тъй като другояче след това ще Ви бъде мъчно да го задържите: той ще отиде да търси яснота на друго място...
 

Стрелец

Съсредоточеност - това е ключът към Вашите триумфи през днешния ден. Затова в случай че желаете да спечелите, не сваляйте очи от „ топката ”! Целта Ви е пред очите - това е извънредно ваша цели, та по тази причина не се опасявайте, че някой груг ще Ви грабне самодейността. Постарайте се да избягвате нападателните хора, и по опция дори и не общувайте с тях – тяхната разсеяна сила може да накара и Вас да загубите централизация. Истинските другари ще Ви дадат нужното пространство, по тази причина без съмнение ги помолете за това.
 

Козирог

На Козирозите през днешния ден звездите предлагат, повече да работят. Или най-малко се пробвайте да покажете толкоз бурна трудова активност, че те да изгубят предпочитание да Ви занимават със своите проблеми. Преди всичко това се отнася най-много за членовете на фамилията – те изключително интензивно ще се домогват до Вашето внимание.
 

Водолей

Днес ще се наложи още един път да се убедите, че да се построяват връзки е много сложна, а и постоянно неблагодарна работа. Впрочем, в случай че през днешния ден съумеете да преодолеете всичко зародили сред Вас проблеми, от рода на недоумение, недоветие и подозрение, то с новите проблеми ще се справите доста елементарно.
 

Риби

В този миг просто не можете да отидете прекомерно надалеч с опитите. Открити сте за всичко непознато и мозъкът Ви е подготвен за краткотрайно комплициране. Измъкнете се от къщи и потърсете нещо, което ще накара мозъкът Ви да работи с цялостна мощ. Това може да бъде дълъг и комплициран живописен или дори документален разказ, сбирка от пъзели или комплицирани кулинарни предписания, които ще ви дадат опция да опитате, какво е да си поставите цели и да я постигнете. Едно предизвикателство няма да Ви разочарова.

източник lamqta.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР