Телец Може да имате усещане, че всичко се случва по-трудно от

...
Телец
Може да имате усещане, че всичко се случва по-трудно от
Коментари Харесай

Часът Настъпи! Влизаме В Една От Най-Динамичните Седмици В Годината! Ето Я Безупречната Прогноза На Алена!

Телец
Може да имате чувство, че всичко се случва по-трудно от нормално и не става по този начин, както желаете, тъй като някой ви пречи. Не се отчайвайте – подобен е интервалът. Вместо да хабите сила в опити да влияете на близките, по-добре направете нещо за себе си. Може да разпускате в приятна компания.

Близнаци
Тези дни ще би трябвало да обърнете внимание на финансите си. Не е целесъобразно да давате пари за нелепости – интервалът се характеризира с спестовност от ваша страна. Бъдете по-предпазливи в харченето. Би било отлично, в случай че извършите нещо за подсигуряване на бъдещето си.

Рак
Представителите на вашия знак ще изпитват удобни въздействия, само че е допустимо също да бъдат изправени пред провокации. С други думи може да очаквате да се сблъскате с някои компликации – най-много в персоналните си връзки, само че и пред вас ще се открият вероятности за израстване.

Лъв
Идната седмица може да се окаже много приятна и сполучлива за вас, само че за това има една изискване – хората, с които съжителствате и работите, да поддържат начинанията ви и да ви дадат опция да се изявите. Съдбата ви дава късмет да разберете какво в действителност ви прави щастливи.

Дева
Вашата дарба да спазвате мярка във всичко ще ви бъде доста потребна, тъй като ще ви защищити да не изпадате в крайности и да не вършиме непотребни разхищения – както на средствата, по този начин и на страстите. Бъдете все по този начин умерени и проведени, изключително що се отнася до парите. Периодът е по-труден за любовта.

Везни
Хармонията, която е толкоз значима за вас, може да бъде нарушена по някакъв метод в персоналните и в служебните ви връзки. Каквото и да се случва, пробвайте се да запазите успокоение и да действате рационално, а не под въздействие на страсти, изключително на отрицателни. Хубавото е, че набирате храброст.

Скорпион
В средата на март има възможност ненадейно да ви споходи шанс или да получите изненадваща премия от ориста. Ще деянията вашата дарба да подушвате удобната опция и ще я грабнете на мига, в който се появи. Доверявайте се повече на интуицията си.

Стрелец
Предстои ви още една седмица, в която ще имате доста сила и възторг, а дейностите ви ще дават положителни резултати. Важното е да не бездействате и да деянията самодейност. Точно в този момент не е момента да взаимни отстъпки, не жертвайте личните си стремежи.

Козирог
Трябва изключително да внимавате какво говорите в интервала сред 19 и 22 март, тъй като острият ви звук може да засегне непосредствен човек и да провокира безчувственост в връзките ви. Ако сте обвързани, има възможност да се скарате с колегата си. Подберете верните думи и тогава проведете диалог.

Водолей
Даденият интервал ще бъде превъзходен за вас и настроението ви ще е приповдигнато. Постарайте се да поддържате тази положителна настройка, даже да срещнете някои трудности. Така ще преодолеете по-лесно компликациите, а нищо чудно и да си извлечете скъпа поука. Вторник и сряда са удобни дни.

Риби
Астрологичните въздействия ще ви подбуден да оставите зад тила си нещо от предишното и да поставите ново начало. Направете нещо алегорично – да вземем за пример освободете се от непотребните движимости или сторете нещо, което в никакъв случай не сте правили. Точният миг за нови инициативи ще настъпи в събота, когато ще получите знак.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР