Телецът няма да ви отмъсти веднага за това, че сте

...
Телецът няма да ви отмъсти веднага за това, че сте
Коментари Харесай

Някои Зодии Са Ларж, Но За Да Не Ви Изядат Главата Никога За Нищо На Света Не Обиждайте Представителите На

Телецът няма да ви отмъсти незабавно за това, че сте го обидили, а ще изчака комфортния случай, с цел да ви го върне тъпкано. Близнаците непрекъснато се трансформират.

Затова даже най-яростният скандал минава бързо и не оставя следи. Лесно е да обидите представителите на зодия Рак. Обиденият Рак е злопаметен, само че елементарно прости.

Задължително е обаче да му поискате амнистия, в случай че не желаете да усетите гнева му. Лъвът се наскърбява доста елементарно. Той може да ви пренебрегва изцяло или да ви сервира огромни неприятности.

За да не предизвиквате гнева им, незабавно се пробвайте да се извините. Това ще поласкае егото им. Ако обидите Дева, можете умерено да напишете наследството си.

Девите простят, само че не не помнят, по тази причина постоянно си отмъщават при комфортен случай. Отмъщението им е грубо и добре премислено. Нищо персонално, просто Девите са перфекционисти даже в отмъщението.

Везните не отмъщават, те просто не знаят по какъв начин. Но се наскърбяват като дребни деца и обичат свадите.

Скорпионът, един път афектиран, нападна смъртоносно. Не единствено, че няма да ви елементарни, само че ще ви отмъщава с цялата си пристрастеност и сила. Скорпионите са злопаметни и елементарно се наскърбяват, както и всички водни знаци.

Те простят единствено на доста близки хора. Стрелецът мъчно се наскърбява. Но в случай че това стане, очаквайте огромен скандал. Стрелецът ще ви отмъсти по този начин, че ще ви се желае да не сте го познавали.

Козирогът се наскърбява единствено от време на време, най-много в случай че критикувате работата му или му пречите да работи. Козирогът не злопаметен и елементарно прости. Водолеят изцяло не помни за вас, в случай че го обидите.

Рибите елементарно се наскърбяват, само че са толкоз доброжелателни, че ще ви простят даже да не им се извините. Освен това на Рибите им харесва да се усещат като жертви./sanovnik.bg
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР