Телецът и Скорпионът се раждат под влияние елементите Земя и

...
Телецът и Скорпионът се раждат под влияние елементите Земя и
Коментари Харесай

Телец и Скорпион се радват на страстна връзка

Телецът и Скорпионът се раждат под въздействие детайлите Земя и Вода. Те имат сходни и в същото време радикално противоположни черти.
И двата знака, Скорпион и Телец, изпитват мощно привличане или внезапно отменяне от момента, в който се срещнат. Едва ли сред тях ще се открият спокойни и премерени връзки.
Мъж Телец, жена Скорпион
В двойка Телец - Скорпион (мъжът -Телец, а дамата -Скорпион), връзката сигурно ще бъде буйна. Магнетизмът на Скорпиона потапя уравновесения Телец в пропаст на ярки сантиментални усеща, които ще доставят както голямо наслаждение, по този начин и ще го потопят в мрачна пропаст на ревнивост и възмущение.
 ще бъдат с разрушено сърце през 2021 година
Началото на връзката в тази двойка е изпълнено с деликатност, схващане и най-ярките сантиментални моменти. И двата знака са резервирани, интелектуално развити и мъдри. В една връзка те:
усещат взаимно привличане; изпитват  интерес към партньора; намират наслаждение в общуването; имат мощна обвързаност и привличане. Но и двамата са прекомерно ревностни и съществуват доста разлики сред тях:
Балансираният и въздържан Телец търси непоклатимост във взаимоотношенията и взаимния живот, обмисля всичко деликатно и избира най-продуктивния вид. Той не се концентрира върху незначителни детайлности - той вижда огромната картина. Скорпионът, в противен случай, е спорен, взима светкавични и не постоянно уравновесени решения, които се основават на страсти и вътрешен глас, вижда обстановката тясно, обръщайки внимание на проблемите и минусите. Тези черти на характера водят до недоумение и неспокойствие и на двамата сътрудници, пораждат бурни пристрастености.
Интимните връзки на двойката са чувствени, буйни, интензивни и непредсказуеми, което сътрудниците харесват. В това отношение двойката Телец-Скорпион има съвършена съгласуемост.
Мъж-Скорпион, жена-Телец
Взаимоотношенията при двойката, в която той е Скорпион, а тя е Телец, ще бъдат дълбоки, нежни, богати и надали прекомерно постоянни. Но тъкмо това е същинската и всеотдайна обич. Телецът ще откри в Скорпиона сетивен, прочувствен, харизматичен и буен мъж, който ще покаже, че тя крие надълбоко в душата си:
деликатност и идеализъм; пристрастеност и уязвимост; духовна мощ и хубост. Скорпионът ще види в Телец същинска, съвсем съвършена жена. Тя е привлекателна, женствена, мъдра и практична, има здрав разум и мощна вътрешен глас. Страстният Скорпион доста харесва това.
Заедно с това и двата знака се отличават с харизма и прелест, които им обезпечават нараснало внимание от страна на другите, а това провокира изгаряща ревнивост и при двамата сътрудници. По силата на характера си, Скорпионът постоянно показва рецензия, пробва се да манипулира обичаната си и демонстрира диктаторски привички, което наскърбява и възмущава спокойния Телец.

Но не е типично за жена от този знак да се подчинява, да се съобщи без пердах и да даде цялостна власт на колегата си. Следователно в една връзка са вероятни спорове и борби, които могат да доведат до цялостен разпад.
Но в случай че в двойка Скорпион и Телец любовта е мощна, тогава ще има място за компромис. В този случай сътрудниците ще прекарат дълъг и благополучен живот дружно.
В леглото те се радват на естетика и схващане. Интуитивно усещат желанията на сътрудник. Понякога може да възникне неразбирателство, само че дружно те бързо ще намерят задоволително решение и ще реализиран съвсем съвършена съгласуемост.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР