ТЕЛЕЦ Всичко е фалшиво за вас. Така се чувствате през

...
ТЕЛЕЦ Всичко е фалшиво за вас. Така се чувствате през
Коментари Харесай

3 зодии, които трябва да внимават през ДЕКЕМВРИ

ТЕЛЕЦ

Всичко е подправено за вас. Така се чувствате през целия месец. Чувствате, че целият ден е лъжлив и макар че ви харесва концепцията да се съберете със фамилията си, постоянно, без изключение, в последна сметка се възмущавате от всички в кръвната ви линия и отвън нея. Просто не го разбирате. Защо всички се преструват, че са влюбени един в различен, като знаете, че просто не е по този начин. Това семейство е купчина от имитации и колкото повече мислите за това, толкоз повече желаете просто да избягате с приятеля или любовника си и да отидете някъде надалеч.
Как ще празнувате коледа съгласно вашата ЗОДИЯ?
Коледата на зодия Овен Перфектната Коледа е проведената Коледа. След като работата е свършена, Овенът е надъхан за смешки и закачки....



ДЕВА

Този месец ще сервирате много храна и въпреки това да ви прави щастливи, тъй като обичате да готвите и приготвяте вкусни неща, истината е, че не харесвате хората, макар че се преструвате, че ги обичате. Обичате да готвите, само че не обичате хората, за които готвите. Нещо се е случило в живота ви, което ви кара да ненавиждате цялото нещо около коледа, вие откровено се възмущавате от упованията, които идват с него. Цялата тази подправена обич и съчувствие. Не вярвате нито за секунда, че някой се интересува от вас или за някой различен. Този месец ще извади горчивината във вас. Трябва да имате повече, би трябвало да сте по-щастливи, по-доволни, тъй че мозъкът ви да ви убеди, че всичко това е плод само на вашето въображение.


Коя е вашата зодия съгласно японския хороскоп?
Луна (27 декември – 18 януари) Родените под знака на Луната са спокойни и хармонични персони. Най-доброти им качество е, че уме...

СТРЕЛЕЦ

Този месец е обвързван с нежелани отговорности за вас. Няма друго място на което толкоз да НЕ желаете да бъдете, в сравнение с коледна софра, да бъдете пренебрегнати, преструвайки се, че това е най-великият ден в живота ви. Сякаш този коледен сезон завладя рождения ви ден и към този момент никой не ви вижда. Вероятно ще нададете глас за възмущение, който ще отвори вратите за хората да се държат по същия метод като вас: егоистични, ядосани и разсеяни.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР