ТЕЛЕЦ Това е седмицата, в която всичко започва. Въпреки че

...
ТЕЛЕЦ Това е седмицата, в която всичко започва. Въпреки че
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 13-17 ДЕКЕМВРИ

ТЕЛЕЦ

Това е седмицата, в която всичко стартира. Въпреки че не вярвате безусловно, че би трябвало да обичате индивида, с който имате интимни връзки до края на този пренос, и интимността, и любовта ще бъдат едно и също за вас. 


Как наподобява вашият мъж фантазия съгласно ЗОДИЯТА ви?
ОВЕН Вашият мъж фантазия обича до дъно и безусловно, също като вас. Търсите човек, който да е подготвен да ви изслушва. Трябва да ви схваща...

ЛЪВ

Късметът лети към вас и за благополучие този шанс се демонстрира като обич и добрина. И фамилиарност. Вие сте някой, който обича да показва себе си посредством физически и прояви на добрина към половинката си, несъмнено. Чувството сред вас двамата е положително и вие се чувствате задоволително сигурни и уверени, с цел да визиите нова „ сантиментална “ концепция на колегата си.

СТРЕЛЕЦ

Не желаете някой, който е вашата диаметралност, в действителност, в случай че можехте да излизате със себе си, бихте го създали, тъй като вие сте единственият, който би могъл да разбере механизма, който построява любовника на Стрелец. И ето ги, друга версия на вас, всички подготвени за обич. Може ли това да е действително? О, да, може.
Защо лъвът е най-хубавият другар от зодиака
1. Лъвът постоянно стои зад вас Ако имате другар Лъв, то би трябвало да сте сигурни, че те ще ви пазят гърба, без значение какво се случва. Те...



ЛЪВ

Неприятния метод, по който виждате себе си от време на време, несъмнено не е това, което някой различен мисли за вас, тъй че проектирате личното си възприятие за некомпетентност върху някой различен, естествено предполагайки, че той ще разбере за вашите „ неточности “ и че ще ви отхвърлят поради тях. Това няма да се случи и вие сте в сигурност. Ако се изправите пред страховете си, ще откриете, че не сте и на половина толкоз неприятни, колкото си мислите. Всъщност сте прелестни, а индивидът против вас вижда единствено това!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР