Телец Темпераментът на телците може да бъде истински детонатор на

...
Телец Темпераментът на телците може да бъде истински детонатор на
Коментари Харесай

На тези 4 зодии им предстои тежка любовна раздяла

Телец

Темпераментът на телците може да бъде същински детонатор на проблеми в персонален проект и да отвори голяма бездна сред тях и половинките им.

Уви, този път те няма да съумеят да укротят нрава си и няма да избегнат споровете и свадите и даже съзнателно могат да предизвикат, в опит да потвърдят тезата си, само че по този начин да стигнат единствено до завършване на връзките.



Близнаци

За обвързаните близнаци интервалът ще е сложен, тъй като някои от тях внезапно ще осъзнаят, че нямат нищо общо с половинката си и това ще ги накара да се зачудят за какво въобще са в сходна връзка. Те ще бъдат откровени, само че това ще изостри връзките и ще докара до спорове.

Според астролозите ще се окаже, че близнаците ще стартират да виждат заниманията на половинките си като примитивни, а пробвайки се да ги наложат върху тях, това единствено ги гони все по-надалеч.

Везни

На везните внезапно ще им писне от скуката и рутината, в която се намират и ще си потърсят изпълнен с завършения живот и сътрудник. Ако се окаже, че половинката им е тъкмо тази монотонна и скучна част от живота им, ще стартират постепенно да се отдалечават и да разрушават връзката си.



Козирог

Вероятно битката за власт ще докара до разлъка при козирозите, тъй като те към този момент отхвърлят да вършат взаимни отстъпки с това. За тях няма естетика и те единствено проучват, търсейки казуса в връзките им. Решили един път, че връзката им или даже бракът са пред неуспех, никой не може да промени мнението им и решението да ги прекратят.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР