Телец Телците са обидчиви и сръдливи, но не са отмъстителни,

...
Телец Телците са обидчиви и сръдливи, но не са отмъстителни,
Коментари Харесай

По-добре не разочаровайте тези ЗОДИИ, защото те никога не прощават!

Телец

Телците са обидчиви и сръдливи, само че не са отмъстителни, само че не очаквайте амнистия от тях, а единствено да натякват, до момента в който не ви писне на вас.
Как да накарате всяка зодия да се изчерви
Овен - Овните обичат аплодисментите и това да бъдат оставени да лидерстват, по тази причина и няма по-голямо удовлетворение от това за тях. От Вод...
Прочети повече


Лъв

Лъвовете мъчно простят, само че постоянно се оказват в обстановки, в които навръх тях би трябвало да им бъде простено. И тогава в действителност схващат, че не са съвършени. Въпреки това, бързо не помнят.

Дева

Девите се оказват в обстановка, в която би трябвало да простят, но вътрешно изобщо не им идва. Искат да бъдат положителни с близките, само че не могат да избягат от злопаметността си.
Сърцата на тези ЗОДИИ са от лед - стойте надалеч от тях!
Близнаци Близнаците, обратно на убежденията, са с доста студено сърце и въпреки да приказват доста за любовта и да знаят по какъв начин да бъдат ром...
Прочети повече
Скорпион

Скорпионите освен са злопаметни, само че и проклети и отмъстителни. И въпреки това да е защитна реакция и всички да го знаят добре, въпреки всичко човек би трябвало да бъде деликатен към тях.



Козирог

Те сами споделят, че простят елементарно, само че това не е правилно и даже е подправено. Изключително злопаметни са и " простят ", единствено тъй като го считат за практично.  

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР