Телец Телците обикновено са много стабили и не биха разменили

...
Телец Телците обикновено са много стабили и не биха разменили
Коментари Харесай

Това са най-верните съпрузи от зодиака

Телец

Телците нормално са доста стабили и не биха разменили нещо дребно за нищо в живота си.

Веднъж, в случай че си имат цел, представителите на този знак я следват настойчиво и няма мощ, която да ги разклати.

Телците подхождат към основаването на семейство съществено и отговорно, тъкмо както и към множеството неща от живота си. 

Самата мисъл за мимолетна спекулация им се коства неуместна и мъжете от тази зодия не се поддават на никакви провокации.
2-те най-заядливи зодии
„ Има две зодии, които умерено могат да вземат купата за „ най-заядливи “. Те са постоянно недоволни и подготвени за спорове...
Прочети повече
Дева

Мъжете от тази зодия са съществени и педантични, а фриволността не е измежду чертите им.

Представителите на този знак обмислят всичко и глупавите спонтанни дейности изобщо не влизат в разбиранията им. Девите в действителност са доста берни, като при тях мисълта за случка даже провокира омерзение. 

Рак

Раците с право се смятат за зодия, основана да свие фамилно гнездо.
Това са зодиите, за които 2022 година ще бъде адска
Скорпион Може да се каже, че имат много устойчиво, само че от време на време и надценено самочувствие и през идната година плещите им ще се стова...
Прочети повече
Представителите на този знак нормално насочват всичките си старания към възстановяване на стандарта на живот на фамилията и са подготвени със зъби и нокти да пазят спокойствието и щастието на обичания си човек и да не му дават никакви мотиви за ревнивост.

Скорпион

Представителите на този знак се смятат за доста правилни съпрузи и от своя страна пазят ревниво (буквално) това, което имат.

Една мимолетна спекулация не би имала кой знае какво значение за тях и в случай че Скорпионите срещнат жена, почтена да сътвори семейство с тях, то за нищо на света не биха я заменили.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР