Телец Те са природно интелигентни, разнообразни и цветни и са

...
Телец Те са природно интелигентни, разнообразни и цветни и са
Коментари Харесай

Ако имате приятели от тази ЗОДИЯ, то вие сте истински късметлии

Телец

Те са естествено интелигентни, разнородни и цветни и са извънредно положителни, постоянно стремящи се да поддържат позитивна аура към себе си.
Зодиите, на които им следва голямо количество благополучие, през тази година
Везни Тази година ви е време за глътка пресен въздух, по тази причина самоуверено се впускайте във всяко предложение. Ще бъдете във вихъра си, по тази причина н...
Прочети повече
Ако към тях се случи нещо неприятно, те не изпадат в суматоха, а се настройват позитивно, с цел да могат да решат казуса без непотребен стрес.

Лъв

Смели, занимателни, харизматични - лъвовете постоянно гледат с усмивка на живота, а той съвсем постоянно е богат и необикновен. 

Те са извънредно уверени и решителни и доста добре умеят да впечатляват другите хора, като рядко имат потребност от поддръжка. Дори доста постоянно избират те да бъдат поддръжка и рамо, на което да се опират околните им.
Мъжете от тези зодии постоянно съумяват да останат без пари
Близнаци Стабилността не е мощната страна на Близнаците, макар че са много надарени в това да печелят голями суми. Много постоянно те...
Прочети повече


Козирог

Те са свободни в изразяването на възприятията си и постоянно са позитивно настроние, без значение от обстановката. Многостранни и решителни, козирозите са отворени към другите хора и одобряват даже рецензията с усмивка, като просто не престават напред.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР