ТЕЛЕЦ Проверете очакванията си към себе си - това ще

...
ТЕЛЕЦ Проверете очакванията си към себе си - това ще
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 30-03 АВГУСТ/СЕПТЕМВРИ

ТЕЛЕЦ

Проверете упованията си към себе си - това ще ви покаже и къде може да не давате задоволително независимост на другите да злоупотребяват с вас. Тази седмица може да трансформира прочут в другар с допълнения, защото общественият ви живот се усъвършенства фрапантно.


 Дневен любовен хороскоп за през днешния ден, 29 АВГУСТ Дневен любовен хороскоп за през днешния ден, 29 АВГУСТ
Овен Добро време за празнични фамилни срещи. Успешно минават търгове, изложби-продажби, улични и други тържества. През този интервал люб...

БЛИЗНАЦИ

Отнема двама за тангото, близнаци. Вместо да водиш лист с непозволени дейности, какво ще кажеш да разгледаш по-голямата картина? Споделя ли този човек вашите полезности? Какво ви демонстрират техните дейности? Избягвайте да се оправдавате за техните несъответствия и това може да ви помогне да осъзнаете дали да продължите напред.

ЛЪВ

Ще се появи ли „ единственият “? Трудно е да се каже, само че няма да ви липсват фенове и тези, които желаят да си партнират в бизнеса, романтиката или и двете! Акцентът ще бъде в края на седмицата, когато сантименталната почивка ви накара да настръхнете - любовта е същинска!
 Женски хороскоп за последната седмица на август Женски хороскоп за последната седмица на август
През последната седмица на месец август дамите от другите зодии ще имат късмет да отворят вратата към по-щастлив живот, само че само...



СТРЕЛЕЦ

Нещата не постоянно са по един или различен метод и тази година научавате повече за живота в тези „ сиви “ области на живота. Ако сте чакали да закупите жилище, да започнете бизнес или да извършите желанието на сърцето си, само че сте чакали „ този “, с който да го извършите, това е седмицата да го извършите сами. И да намерите този, от който имате потребност.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР