ТЕЛЕЦ Очаквайте да бъдете силно ангажирани във физическия аспект на

...
ТЕЛЕЦ Очаквайте да бъдете силно ангажирани във физическия аспект на
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 11-15 ОКТОМВРИ

ТЕЛЕЦ

Очаквайте да бъдете мощно ангажирани във физическия аспект на пренасяне или метаморфоза и знайте, че каквото и да вършиме, повече от евентуално ще има висок детайл на развлечение. Няма премеждия тази седмица, просто развлечение и неспокойствие от дословното създаване на нещо ново и хубаво за бъдещето.


 Зодиите, които постоянно следват разпоредбите Зодиите, които постоянно следват разпоредбите
Когато става въпрос за правила, има хора, които обожават да нарушават разпоредбите. За тях това е занимателно и им дава възприятие на неспокойствие, т...

СКОРПИОН

Може да се състезавате с часовника - вашите креативен старания са избрани по време и въпреки този тип стрес да подлуди различен човек, той ви подхожда отлично и освен това; чувствате се насърчени да дадете най-хубавото от себе си и нямате проблем да го докажете, като сте първите, които извършват всички задания, които имате пред себе си.

ДЕВА

Тази седмица ще ви донесе непредвидена отмора, която ви разрешава да си подредите главата и да се концентрирайте върху идващите креативен планове, които ви предстоят. Нямате терзания за работата си и по тази причина почивката се усеща добре - вашите хора ще схванат, защото желаят да се визиите в най-хубава форма и знаят, че имате потребност от отмора.
 Това за зодиите с най-трудните характери! Това за зодиите с най-трудните характери!
5. Козирог Супер самостоятелен знак! Не му пука да тръгне против мнението на всички останали. Инатът е второто му аз и ще ви е в действителност тру...

Седмицата е чудесна за вас, тъй като ще получите тази заслужена глътка въздух.



БЛИЗНАЦИ

Вие сте доста интелигентен човек, Близнаци, и в действителност не желаете да дадете повече от дължимото, изключително когато не се чувствате в най-хубавата си форма. Изглежда, че сте си платили дължимото и в този момент е време да започнете да планирате новостите и измененията. Перфектна седмица е да бъдете Близнаци!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР