Телец Истински актьори и актриси са представителите на тези зодии

...
Телец Истински актьори и актриси са представителите на тези зодии
Коментари Харесай

Най-големите скандалджии на ЗОДИАКА

Телец

Истински артисти и актриси са представителите на тези зодии и посредством операции и кавги, те към този момент са решили какво желаят и по какъв начин да го получат.

Не всички изпадат в нервности, само че драмата е обичаният им метод да реализират каквото пожелаят и по тази причина постоянно са сами. Те изпитват наслаждение и пристрастеност към кавгите.



Лъв

В тяхната глава постоянно стърже една мисъл и тя е: " Какво мислят всички останали за мен? ", а това постоянно се трансформира в мотив за нервност.

Всеки нервозен срив е последван от викове и даже мятане на предмети и по тази причина е добре, когато са нервни, близките да стоят по далеко от тях. И въпреки да подпалват бързо, те и доста бързо схващат казуса и се успокояват.

Водолей

Стига да не им е скучно, дамите водолеи са подготвени на всякаква реакция и страст, по тази причина в случай че инцидентно усетят, че им е скучно, са способни единствено поради това да си подреден едно скандалче.

Реално няма да има почтена причина за него, само че те като че ли са пристрастени от напрежението и получават нужен заряд от него. В тези моменти не ги закачайте, не ги докосвайте и въобще се правете, че не съществуват, тъй като са същинско естествено злополучие.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР