Телец – не си отива с Овен, Близнаци и Стрелец

...
Телец – не си отива с Овен, Близнаци и Стрелец
Коментари Харесай

Важно! Ето Кои Са Зодиите, Които Трябва Да Стоят Далеч Един От Друг!

Телец – не си отива с Овен, Близнаци и Стрелец

Зодия Телец би трябвало да стои надалеч от Овен, тъй като свадите при тях ще са всекидневие, а инатът и на двете зодии ще им пречи да се помирят. Телец и Близнаци не си отиват в любовта, тъй като Близнаците са много непостоянни, до момента в който Телецът търси сигурност. Стрелците пък са прекомерно свободолюбиви за завладяващите Телци.

Близнаци – не си отива с Телец, Риби и Рак

Телците в никакъв случай няма да свикнат с авантюристичния метод на живот на Близнаците. С Раците също няма да си паснат, тъй като те са прекомерно еднообразни. Силната сензитивност на Рибите няма да се хареса на Близнаците.

Рак – не си отива с Овен, Близнаци и Стрелец

Ревността и буйните кавги, на които Овните са способни, няма да се харесат от Раците. Променливостта на Близнаците също не се вписва в техните показа за връзка. Раците би трябвало да заобикалят и Стрелците, тъй като от тях няма да получат търсената сигурност.

Лъв – не си отива с Близнаци, Козирог и Риби

Лъвовете имат навика несъзнателно да наскърбяват другите, поради което Рибите не са подобаващата половинка за тях. Лъв и Козирог също не си подхождат, тъй като и двата знака са доста властни и обичат да преобладават над половинката. Лъвовете би трябвало да заобикалят и Близнаците, тъй като те мъчно биха им се подчинили.

Дева – не си отива с Овен, Везни и Водолей

Девите няма да харесат егоизма на Овена и склонността му да се държи като шеф в една връзка. Везните са настроени на прекомерно сантиментална вълна за прагматичните Деви, а с Водолеите ги чакат доста кавги, защото те няма да разрешат на някого да ги обсеби.

Везни – не си отива Рак, Дева и Скорпион

Везните нямат бъдеще с Девите, тъй като с тях няма да реализират хармоничните връзки, за които мечтаят. Със Скорпионите също не ги чака споделени страсти, тъй като Скорпионът е прекомерно тъмен за ведрите Везни. Връзка с Рак също няма да сполучи, тъй като Раците търсят обичайното, а Везните обичат да опитват.

Скорпион – не си отива с Овен, Близнаци и Стрелец

Скорпионите и Овните са с много подобен характер, само че непрекъснатите кавги и огромната ревнивост сред тях ще провалят връзката им. С Близнаците също не си подхождат, тъй като те непрестанно ще предизвикват мнителността на Скорпиона. Връзка сред Скорпион и Стрелец също е обречена на неуспех, тъй като със Стрелеца Скорпионът няма да получи търсената сигурност.

Стрелец – не си отива с Телец, Рак и Дева

Склонността на Телеца да има половинката си няма да се хареса на свободолюбивия Стрелец. Ракът пък е лишен от импулсивността, която огнените зодии обожават. Стрелец и Дева също няма да намерят общ език поради склонността на Девите да подлагат на критика колегата за всичко.

Козирог – не си отива с Овен, Близнаци и Стрелец

Овенът е прекомерно припрян и нервозен за спокойния Козирог. Близнаците и Козирозите също нямат бъдеще, поради потребността от непрекъсната смяна на Близнаците. Козирог и Стрелец би трябвало да стоят надалеч един от различен, тъй като са цялостни диаметралност във всеки един аспект.

Водолей – не си отива с Телец, Рак и Дева

Водолеят няма да хареса Телеца, тъй като не му дава нужната независимост. С Ракът също няма да си паснат, защото те ще наподобяват много скучни на Водолеите. Девите ще ги отхвърлен със склонността си да подлагат на критика всяко тяхно деяние.

Риби – не си отиват с Овен, Близнаци и Лъв

Агресивното държание и нетактичността на Овните ще изплаши Рибите. Рибите би трябвало да заобикалят връзки и с Близнаци, тъй като те са прекомерно невъздържани и неразумни за тях. Риби и Лъв също не си подхождат, тъй като Лъвовете са доста груби.

Източник: Съновник.бг
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР