Телерик Академия започва прием за професионалната програма Telerik Academy Alpha.

...
Телерик Академия започва прием за професионалната програма Telerik Academy Alpha.
Коментари Харесай

Телерик Академия стартира професионална програма с Java и Android

Телерик Академия стартира банкет за професионалната стратегия Telerik Academy Alpha. За първи път образованието, което започва на 28 май, ще подчертава по едно и също време върху технологиите Java и Android.



Кандидатстването по програмата е отворено до 27 април, като ранната регистрация е до 20-то число същия месец. Желаещите е належащо да подадат CV на уеб страницата на Телерик Академия, след което да се явят на входен изпит по основи на програмирането с Java и да преминат през спомагателен когнитивен тест. Не се изискват задълбочени предварителни знания, нито предходен опит в региона на програмирането. Подготвителни материали за приемния изпит могат да бъдат открити на уеб страницата на Академията.

„ Основният фокус на стратегиите ни е върху качеството на образованието и сполучливата реализация на нашите курсисти. Затова макар високия интерес резервираме размера на групите ни до 30-35 души. Заради мощните кандидатури в стартиралата преди дни стратегия с Java, организираме изключително ново издание този път с Java и Android, което ще открие още повече професионални благоприятни условия за участниците “, разяснява Михаил Вълков, общоприет управител на Професионалната Телерик Академия.

Фокус върху практиката

Telerik Academy Alpha приготвя младши софтуерни експерти за летящ кариерен старт в ИТ промишлеността. В рамките на шест месеца участниците построяват на практика опит и познания, отговарящи на потребностите на бизнеса, като работят по планове и в условия, близки до действителната работна среда. Те минават задълбочени софтуерни курсове както и трейнинги за развиване на личностните и информационни умения с дълготрайност 440 часа.

Персонализиран метод на образование

Програмата заменя обичайния лекционен формат на преподаване с персонализиран метод на образование, при който трейнърите влизат в ролята на ментори и фасилитатори на образованието. Заедно с това участниците получават подготовка и насоки при процеса на кандидатстване за работа от HR експерти, които целят да подкрепят персоналното и кариерно развиване на участниците.

По-бърз кариерен старт

След довеждане докрай на програмата курсистите ще разполагат с нужните познания и умения, с цел да стартират работа като уеб програмисти с Java и разработчици на мобилни приложения с най-популярната в света операционна система за мобилни устройства Android. Те могат да започват кариерата си при един от 30-те сътрудници на Телерик Академия, без да заплащат своето образование, или в друга софтуерна компания и независимо да покрият таксата за получената подготовка.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР