Теленор възнамерява да започне продажбата на флагмана на Apple, iPhone

...
Теленор възнамерява да започне продажбата на флагмана на Apple, iPhone
Коментари Харесай

Теленор ще приема поръчки за iPhone X от 27 октомври

Теленор има намерение да стартира продажбата на флагмана на Apple, iPhone X, на 3 ноември. Клиентите на оператора обаче могат да заявят своя интерес за покупка на устройството на неговата публична страница от 27 октомври. Тогава ще бъде оповестена и цялостна информация за цените на устройството.

iPhone X предлага моден дизайн от стъкло и стомана и 5,7-инчов Super Retina екран, заемащ на процедура целия лицев панел на устройството. 11 Bionic чипът пък усъвършенства машинното самообразование и функционалностите употребяващи добавена действителност (AR).

Прочетете още: Мтел пуска в продажба новия iPhone X

Вместо със датчик за пръстови отпечатъци iPhone X е оборудван с така наречен Face ID технология, която сканира лицето на потребителя при отключване на устройството, осъществяване на заплащания и така нататък Разпознаването на лицето се реализира благодарение на TrueDepth камерата за портретни фотоси. Същата технология се ползва и за селфи фотоси за реализиране на резултат, придаващ дълбочина на фокуса, както и за анимиране на новите Animoji (т.е. анимирани “емоджита”), които улавят и проучват над 50 разнообразни мимики от човешкото лице.

Преработената задна камера с двойна оптична стабилизация на изображението предлага нов пъстър филтър, усъвършенстван процесор и също предлага портретен режим. Изцяло стъкленият корпус на iPhone X идва в два цвята – сребро и галактическо сиво.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР