Теленор спечели шест награди на . Компанията беше отличена с

...
Теленор спечели шест награди на . Компанията беше отличена с
Коментари Харесай

Теленор България спечели шест награди от Career Show Awards

Теленор завоюва шест награди на. Компанията беше отличена с две златни награди в категориите „ Стратегия за приемливост и приобщаване “ и „ Зелени практики “, две сребърни награди в категориите „ Най-добър шеф – телекомуникации “ и „ Стратегия за ръководство на рецесии “ и две бронзови награди „ Използване на технологии в HR ” и “Иновации в подбора на фрагменти “.
Златните награди са присъдени за програмата за професионално развиване на хора с увреждания, чието шесто издание стартира в края на предишния месец, а при започване на ноември компанията показа опита си с представители на виновния бизнес. С най-високата златна премия бяха отличени и устойчивите зелени практики на телекома, обединени от посланието „ Зеленото ДНК на Теленор “.
Със сребро бяха отличени цялостната тактика на Теленор като виновен шеф, както и тактиката за справяне с рецесията с COVID-19.
Мобилното приложение за цифровизация на вътрешните процеси и вести Digital Office и стажантската стратегия пък бяха отличени с бронзови награди.
„ Теленор България е водач в бранша във връзка с вложенията  в технологии и нововъведения, само че и във връзка с професионалното и личностно развиване на чиновниците и правенето на виновен бизнес. За нас е извънредно самопризнание да бъдем отличени за дълготрайните си и устойчиви напъните във всички области на бизнеса и ръководството. Това самопризнание демонстрира, че  способстваме за развиването на обществото и човешкия капитал в страната, като в това време продължаваме да предоставяме по безукорен метод висококачествени  и новаторски услуги и по-добра съгласуваност всеки ден “, сподели Галина Чулева, основен шеф „ Хора и просвета “ на Теленор България.
Career Show Awards е напълно онлайн конкурс, който отличава най-хубавите практики в привличането, задържането и развиването на чиновниците и награждава най-успешните тактики в областта на работодателската марка в България. В изданието на състезанието през 2020 година са подадени общо 326 кандидатури от разнородни компании.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР