Теленор разширява портфолиото си от абонаментни планове, като добавя към

...
Теленор разширява портфолиото си от абонаментни планове, като добавя към
Коментари Харесай

Tотал Макс от Теленор – неограничени планове за максимално изживяване в най-добрата мрежа

Теленор уголемява портфолиото си от абонаментни проекти, като прибавя към съществуващите Тотал+ и новите, неограничени проекти. Безлимитните проекти Тотал Макс варират с комбинации от неограничени мегабайти, неограничени национални минути за диалози и SMS-и за целия период на контракта.  
 Само онлайн от Теленор тази седмица: TicWatch E2 с 10% отстъпка Само онлайн от Теленор тази седмица: TicWatch E2 с 10% отстъпка
Тази седмица Теленор ще предложи на своите клиенти специфична онлайн оферта при покупка на TicWatch E2. От 29 март до 4 април смарт часо...
Наред с неограничените опциите за връзка, които новите проекти на Теленор обезпечават, с тях клиентите ще могат да се радват и на абонамент за до три (според типа на определения план) цифрови услуги по желание и доста други придобивки, което добавя офертата и я трансформира във водеща на телеком пазара. Тотал Макс проектите включват още и мегабайти в роуминг в границите на Европейския съюз и страните от Европейската икономическа зона.  
Предложенията Тотал Макс са в действие за всички клиенти, сключили нов контракт или преподписали настоящ. Те могат да възобновят или трансформират сами абонаментния си проект напълно цифрово през  за секунди, единствено с няколко клика, от всякъде и когато и да е. По този метод отпада потребността от посещаване на магазин или досадно изчакване на пощальон и сключване на хартиени документи. Така клиентите на Теленор могат да ръководят сами своя абонаментен проект, като икономисват време и щадят природата.  
За оптимално положителното потребителско преживяване с новите проекти способства и мрежата на Теленор - през ноември 2020 година за трети следващ път на компанията бе връчен документа Best in Test за качество на мрежата на интернационалната компания за премерване на мобилни мрежи umlaut.  
Пълна информация за специфичните оферти и други артикули и цифрови услуги на Теленор е налична на , посредством позвъняване на номер 123, както и във всички магазини на оператора.

 Теленор първи предлага смарт часовниците TicWatch Теленор първи предлага смарт часовниците TicWatch
Теленор е първият и единствен оператор, който стартира да предлага смарт часовниците TicWatch в България. От през днешния ден, 19 февруари, в магаз...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР