Теленор пусна с абонамент за лаптопи, таблети и mifi. Плановете

...
Теленор пусна с абонамент за лаптопи, таблети и mifi. Плановете
Коментари Харесай

Теленор обяви нови планове за мобилен интернет за лаптопи и таблети Internet+ и Internet Max

Теленор пусна с абонамент за преносими компютри, таблети и mifi. Плановете оферират идеалното решение за клиенти, които желаят бърза и надеждна интернет връзка в придвижване, на всички места и когато и да е. Мрежата на Теленор завоюва четири документа Best in Test от международната организация за относителен разбор umlaut, доказвайки несравнимото си качество и чудесно потребителско прекарване.
дава неограничени национални мегабайти, дружно с избор от две цифрови услуги за периода на  договора и коства 35,99 лева на месец. Избирайки Internet Max, потребителите могат да продължат да работят или да се забавляват, без да се тормозят от рестриктивните мерки за мобилни данни, на всички места и когато и да е.
 Теленор предлага всички модели Samsung Galaxy от серия S21 в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds+ Теленор предлага всички модели Samsung Galaxy от серия S21 в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds+
Теленор предлага на своите клиенти специфична оферта при закупуването на смарт телефоните SAMSUNG Galaxy S21, S21+, S21 Ultra. До 23 май (ил...
Плановете Интернет+ оферират до 40 000 национални MB, като според от проекта, те включват и цифрови услуги за 12 или 24 месеца от контракта. Клиентите могат да избират сред редица цифрови услуги като HBO GO, Kapital, Diema Xtra, Deezer, Bookmate.
Всички проекти включват тримесечен експериментален интервал на услугата Telenor’s. Услугата дава елементарен метод на клиентите да защитят себе си и околните си и не изисква инсталиране на спомагателен програмен продукт. Услугата е част от дълготрайните старания на Теленор да обезпечи по-безопасен интернет за своите клиенти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР