Теленор предлага Тотал+ с 50 000 МВ на максимална скорост

...
Теленор предлага Тотал+ с 50 000 МВ на максимална скорост
Коментари Харесай

С Тотал+ на Теленор летите с 50000 МВ на макс и говорите неограничено само за 30.99 лв. на месец

Теленор предлага Тотал+ с 50 000 МВ на оптималната скорост и неограничени минути единствено за 30,99 лева на месец. От до 250 000 мегабайти на оптималната скорост ще могат да се възползват клиентите на с месечен абонамент над 30,99 лв. за целия периода на контракта.

Предложението Тотал+ 30.99 лв. включва 50 000 MB интернет на месец, на оптималната скорост за всички клиенти с нов контракт или преподписали на новите условия. Към това количество мегабайти се прибавят и още по 10 000 мегабайта за чат и обществени мрежи , неограничени национални минути, абонамент за две цифрови услуги по желание и доста други придобивки, което добавя офертата и я прави топ предложение на телеком пазара.

Промоционалните условия с огромно количество мегабайти на оптималната скорост ще продължат да важат до края на двугодишния контракт за всички клиенти, сключили нов контракт или преподписали в период до 31 март, което трансформира Тотал+ проектите в желан избор.

Предложенията Тотал+ включват също мегабайти и в роуминг в границите на Европейския съюз и страните от Европейската икономическа зона. С проектите клиентите могат да получат и в допълнение по 10 000 MB за чат, обществени мрежи, музика и видео, както и опцията да изберат и прибавят абонамент за до три цифрови услуги.

Клиентите на Теленор могат да възобновят или трансформират сами абонаментния си проект напълно цифрово през за секунди, единствено с няколко клика, от всякъде и когато и да е. По този метод отпада потребността от посещаване на магазин или досадно изчакване на пощальон и сключване на хартиени документи. Така клиентите на Теленор могат да ръководят своя абонаментен проект, като икономисват време, а с новата цифрова услуга за електронно сключване на контракт и дружно с Теленор да щадят и природата.

Пълна информация за специфичните оферти и други артикули и цифрови услуги на Теленор е налична на, посредством позвъняване на номер 123, както и във всички магазини на оператора.

За повече информация можете да ни следите в, и на
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР