Теленор предлага на своите клиенти телефона . От трите мобилни

...
Теленор предлага на своите клиенти телефона . От трите мобилни
Коментари Харесай

Теленор предлага на своите клиенти телефонa POCO F3 5G с 256GBч

Теленор предлага на своите клиенти телефона. От трите мобилни оператора за в този момент моделът може да бъде закупен единствено в магазините на Теленор. Мощен, само че в същото време тъничък и лек, POCO F3 елементарно се вписва в лигата на флагманите от висок клас.
Смартфонът е с усъвършенстван дизайн и характерности, като батерията обезпечава дълги часове за работа, гейминг, гледане на видеа и слушане на музика.
 Теленор разгласи нови проекти за мобилен интернет за преносими компютри и таблети Internet+ и Internet Max Теленор разгласи нови проекти за мобилен интернет за преносими компютри и таблети Internet+ и Internet Max
Теленор пусна ново портфолио за мобилен интернет с абонамент за преносими компютри, таблети и mifi. Плановете оферират идеалното решение за клиен...
За първи път смарт телефоните POCO разполагат с троен микрофон, който улавя до 360° от заобикалящите ни звуци. Двойните представители обезпечават реален тон на близки и далечни дистанции, с помощта на Dolby Atmos® технологията - качество на звуковите резултати, значимо за феновете на гейминга и киноманите.
POCO F3 e с вграден мобилен чипсет Qualcomm® Snapdragon™ 870 5G и 6,67 " E4 AMOLED DotDisplay със скорост на освежаване 120Hz. Флагманът се отличава още с тройна камера, която подсигурява майсторско осъществяване и реалистични мемоари. 20-мегапикселовата предна камера пресъздава чудесно снимания обект, 5-мегапикселовият телемакро обектив обезпечава детайлни изображения на близо и надалеч, а 48-мегапикселовата съществена камера улавя света по този начин, както го виждаме. Телефонът дава опция и за снимането на извънредно чисти нощни изображения, без значение какъв брой мрачно е на открито.
POCO предлага още бързо зареждане на батерията, както и ненадминато качество на усъвършенстваната технология за досег. Тя, дружно с 120Hz скорост на възобновяване, подсигуряват на гейминг почитателите гладка картина и безпроблемно преживяване на момента. 
Теленор се грижи за клиентите си, предлагайки им многообразие от благоприятни условия, както при устройствата, по този начин и с новаторските цифрови услуги, които разрешават ръководство от всяко едно място когато и да е през мобилното приложение My Telenor. 
 Теленор предлага всички модели Samsung Galaxy от серия S21 в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds+ Теленор предлага всички модели Samsung Galaxy от серия S21 в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds+
Теленор предлага на своите клиенти специфична оферта при закупуването на смарт телефоните SAMSUNG Galaxy S21, S21+, S21 Ultra. До 23 май (ил...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР