Теленор добави девет нови видеа към поредицата си, посветена на

...
Теленор добави девет нови видеа към поредицата си, посветена на
Коментари Харесай

Теленор добави девет нови видеа към поредицата си за интернет безопасност

Теленор добави девет нови видеа към поредицата си, отдадена на сигурността в интернет, която е налична на страницата.
Видеата са създадени от Теленор и са част от самодейностите на оператора, с които цели да обезпечи безвреден интернет за подрастващите. Образователните клипове са свързани с заплахите в интернет, като дават информация, както и способи за справяне с тях. Видеата са особено готови за деца, родители и учители и са налични изцяло гратис.
Съдържанието на новите клипове е обвързвано с онлайн тормозa, по какъв начин да образоваме децата да поддържат връзка онлайн, какво е радикализация и за какво е рискова, онлайн издевателството в света на гейминга и други. На наличен език и по интерактивен метод са онагледени действителни обстановки, в които всеки един консуматор може да попадне и по какъв начин да реагира съответно.
По-рано този месец Теленор провежда и играта “Дигитални скаути: На лов за завършения и познания ”, в която се включиха над 17 хиляди младежи от цялата страна. С това операторът показва, че тематиката за онлайн сигурността съставлява интерес за децата от всички възрасти.
Компанията влага в начинания свързани с сигурността в интернет от 2006 година насам. Сред тях са Речник на обществените мрежи, Наръчник за типовете онлайн-тормоз, както и разнородни акции и игри. Теленор бе първият телеком в България, който вкара филтър за блокиране на материали в интернет, които съдържат полова корист с деца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР