Теленор дава шанс на децата с часовници MyKi да надникнат

...
Теленор дава шанс на децата с часовници MyKi да надникнат
Коментари Харесай

Теленор свързва децата с Дядо Коледа във видео обаждания чрез часовниците MyKi

Теленор дава късмет на децата с часовници MyKi да надникнат в домашната работилница на Дядо Коледа посредством видео диалог.
Всеки ден до 23 декември сред 9 и 21 часа децата ще могат да се обадят на Дядо Коледа и да проведат видео диалог. За задачата те би трябвало да употребяват мобилното приложение MyKi, конфигурирано на телефона на техните родители.
Обаждането е налично за всички консуматори на часовници MyKi, закупени или взети на лизинг от Теленор. За да може да се реализира позвъняването, потребителите би трябвало да смъкват последната версия на приложението MyKi Watch за iOS или Android.
Инициирането и позвъняването се случват през мобилното приложение MyKi. В него има специфичен бутон, посредством който децата могат да се свържат с Дядо Коледа. Обажданията са изцяло безвъзмездни.
До 31.12.2020 година Теленор предлага детските часовници MyKi в комплект със слушалки Kidsbeat. Предложението е годно за частни и бизнес клиенти на оператора при покупка на детски часовник с двугодишен контракт за абонамент за тарифен проект Джуниър 12.99.
Детските часовници MyKi разрешават на родителите да споделят с детето си и да наблюдават местонахождението му посредством специфичното гратис приложение MyKi Watch. Часовниците разполагат със SOS бутон за бързо набиране при нужда. има функционалности за позвънявания и приемане и изпращане на известия, до момента в който поддържа видео диалози, аларми и напомняния и други
Абонаментният проект включва неограничени видео-разговори сред потребителите на детския часовник MyKi Junior и смарт телефоните на техните родители, както в България, по този начин и в роуминг в Зона Европейски Съюз. Планът предлага още неограничени диалози в мрежата на Теленор, 50 минути за диалози с всички национални мрежи в България и в роуминг в Зона Европейски Съюз и 10 МВ за мобилен интернет трафик на месец.
Пълна информация за това и други оферти на Теленор е налична на формалната страница на оператора, посредством позвъняване на телефон 0800 900 55 в делнични дни сред 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора и формалните сътрудници.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР