Теленор България започва да предлага един от най-достъпните смартфони, работещи

...
Теленор България започва да предлага един от най-достъпните смартфони, работещи
Коментари Харесай

Теленор започва да предлага Motorola Moto g51 5G |

Теленор България стартира да предлага един от най-достъпните смарт телефони, работещи в мрежата от ново потомство – Motorola Moto g51 5G.

Смартфонът прави крачка към скоростите от бъдещето в 5G мрежата. Той се задвижва от чипсет Snapdragon 480+ 5G в композиция с графичен ускорител Adreno 619, 4 GB RAM и 64 GB вградена памет, която може да бъде разширена с потреблението на карта. Това го прави подготвен за осъществяване на видео диалози и игра онлайн без закъснение.
Moto g51 5G разполага с 6,8 инча IPS LCD екран и системата от тройни камери. Full HD+ резолюцията на екрана, супер плавната периодичност на освежаване от 120 Hz и ярките отчетливи цветове основават чудесно прекарване при оптимално съответствие сред цена и качество.

Комбинацията от датчици на камерата е подготвена да снима всяка сцена с един клик без значение дали става дума за дребен подробност или огромен пейзаж. Основният датчик е 50MP с бленда f/1.8, а работата му се добавя от 8 MP, f/2.2, ултраширок 118˚ датчик. Освен тях разполагаем на потребителите е и специфичен макро датчик, с който могат да се улавят и най-фините елементи от извънредно близо, както и 13 MP селфи камера.

Смартфонът разполага със особено водоотблъскващо покритие, което го пази от инцидентни намокряния, а измежду неговите плюсове са странично разположеният датчик за пръстови отпечатъци, 3,5 мм жак за слушалки, както и вградено FM радио.

Едно от огромните достолепия на апарата е и неговата батерия с потенциал от 5000 mAh, която има опция за 10W бързо зареждане чрез общоприетото зарядно, включено в комплекта.

Смартфонът Moto g51 5G се предлага с мобилните проекти на Теленор на цени от 12,59 лева месечно на лизинг с абонаментен проект Тотал Макс 39,99.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР