Telenor България вече има нов главен изпълнителен директор. На поста

...
Telenor България вече има нов главен изпълнителен директор. На поста
Коментари Харесай

Telenor България има нов главен изпълнителен директор

Telenor България към този момент има нов основен изпълнителен шеф. На поста застава Джейсън Кинг, който е заемал разнообразни мениджърски позиции в Deutsche Telekom, UPC Liberty Global и Veon и е изпълнявал консултантски функции в CME и Теленор Дания.

Кинг ще заеме поста от 1 септември т.г.

" Щастлив съм да поздравявам Джейсън Кинг като основен изпълнителен шеф на Теленор България и като част от моя управнически екип. Джейсън има съвсем 20-годишна управническа кариера в световни телекомуникационни компании в Централна и Източна Европа и има доста опит в маркетинга и продажбите, комбиниран с богато обобщение като началник ", разяснява Ладислав Бартоничек, отговарящ за телекомуникационните активи в PPF.

 Петр Келнер получи позволение да купи Telenor в България
Telenor дефинитивно си потегля от България

Европейската комисия даде зелена светлина за покупката на най-богатия източноевропеец

" Щастлив съм да се причисля към екипа на Теленор в България и чакам да имам опцията да приложа опита си от района и света ", съобщи от своя страна и Джейсън Кинг.

От 1 август 2018 година Telenor България, дружно с Telenor Унгария и Telenor Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group. PPF Group е осъществила вложения в голям брой пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, биотехнологии, обезпечаване, недвижими парцели и селско стопанство.

PPF Group оперира в 22 страни в Европа, Азия и Северна Америка. Групата има активи на стойност над 38 милиарда евро (към 31 декември 2017 г.). Към 31 декември 2017 година чиновниците на PPF Group в международен мащаб са общо 170 000.

 Петр Келнер готви нова договорка за до €3 милиарда на Балканите
Новият притежател на Telenor в България готви договорка за до €3 милиарда на Балканите

PPF Group е измежду главните претенденти за United Group
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР