Теленор България сменя името си. От 1 март компанията ще

...
Теленор България сменя името си. От 1 март компанията ще
Коментари Харесай

Теленор променя името си. Как ще се казва занапред?

Теленор България сменя името си. От 1 март компанията ще се назовава Yettel („ Йеттел “). Промяната на името е част от по-широката самодейност за ребрандиране в България, Унгария и Сърбия, където телекомуникационните сдружения, част от PPF, оперират под марката Telenor.

„ Yettel е ново име, нова дума. През 2022 година планираме вълнуващи нови артикули и услуги, като стратегическият ни фокус остава същият: да растем и да развиваме българския пазар посредством потреблението на технологии от последващо потомство в интерес на нашите клиенти, като се стремим да внесем позитивна смяна в бизнеса и обществото “, сподели Джейсън Кинг, основен изпълнителен шеф на Теленор България.

Теленор стартира прехода към новия си бранд от през днешния ден, като задачата е той да завърши във всички аспекти до края на март. Промяната на марката ще бъде неусетна за клиентите, като от тях не се изискват никакви дейности. По време на прехода към новия бранд Теленор ще дава отговор на всички въпроси на клиентите си в къси периоди. Официалното и цялостно откриване на марката Yettel ще стане на 1 март.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР