Теленор България ще се нарича Yettel („Йеттел“) от 1 март.

...
Теленор България ще се нарича Yettel („Йеттел“) от 1 март.
Коментари Харесай

Теленор България променя името си на Yettel от 1 март

Теленор България ще се назовава Yettel („ Йеттел “) от 1 март. Това оповестиха от до медиите от телекома.

Промяната на името е част от по-широката самодейност за ребрандиране в България, Унгария и Сърбия, където телекомуникационните сдружения, част от PPF, оперират под марката Telenor.

Припомняме, че през 2018 PFF закупи активите на едноименната норвежка телекомуникационна компания в България и няколко други страни от Централна и Източна Европа.

„ Нашата бизнес тактика е съсредоточена върху три основни цели. Първо, желаеме да предоставяме на нашите клиенти най-хубавото обслужване. Второ, да оперираме с най-съвременни телекомуникационни мрежи и трето, да реализираме най-високи равнища на успеваемост и доходност. Силният бранд е от решаващо значение за реализиране на нашата визия “, съобщи Марек Слачик, изпълнителен шеф на телекомуникационния, медиен и софтуерен бизнес на PPF Telecom Group за Централна и Източна Европа.

„ Днес започваме нова глава в историята на трите пазара в портфолиото на PPF Telecom Group, надграждайки солидната позиция, основана от доста сполучливия бранд Telenor. Амбицията ни е да сме още по-близо до нашите клиенти, създавайки спомагателна стойност посредством новия бранд Yettel. “

Yettel е съвременен бранд, който включва най-новите трендове, като в това време регистрира все по-нарастващата роля на технологиите в живота на хората, допълват от телекомуникационната акция. Създаден на база на потребителските показа и пазарните изследвания, той цели да усъвършенства живота на клиентите с новаторски артикули и услуги.

„ Yettel е ново име, нова дума. През 2022 година планираме вълнуващи нови артикули и услуги, като стратегическият ни фокус остава същият: да растем и да развиваме българския пазар посредством потреблението на технологии от последващо потомство в интерес на нашите клиенти, като се стремим да внесем позитивна смяна в бизнеса и обществото “, сподели Джейсън Кинг, основен изпълнителен шеф на Теленор България.

Теленор стартира прехода към новия си бранд от през днешния ден, като задачата е той да завърши във всички аспекти до края на март. Промяната на марката ще бъде неусетна за клиентите, като от тях не се изискват никакви дейности. По време на прехода към новия бранд Теленор ще дава отговор на всички въпроси на клиентите си в къси периоди. Официалното и цялостно откриване на марката Yettel ще стане на 1 март.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР