Теленор България предлага широка гама от 5G устройства. Сред тях

...
Теленор България предлага широка гама от 5G устройства. Сред тях
Коментари Харесай

Максимално 5G изживяване с план за данни и 5G лаптоп в мрежата на Теленор | Операторът предлага Lenovo IdeaPad 5G в комбинация с плановете „Интернет Макс“

Теленор България предлага необятна гама от 5G устройства. Сред тях от този месец е и преносимият компютър, работещ в мрежите от ново потомство, Lenovo IdeaPad 5G, който ще се продава в композиция с проект „ Интернет Макс 37,88 “ и двугодишен контракт за 79,99 лева на месец.

С Lenovo IdeaPad 5G 14Q8X05 Теленор България става първият телекомуникационен оператор в България, предлагащ портативен компютър с вграден 5G модем. Това прави ненужно набирането на в допълнение сходно устройство, свързващо се посредством USB. Достатъчно е SIM картата на Telenor просто да бъде сложена в слота на самия преносим компютър.

Моделът се отличава със своя моден, първокачествен дизайн, компактни размери и тегло. 14-инчовият Lenovo IdeaPad 5G разполага със здрава железна рамка, подчертаваща стила му със сребристия си цвят. Той има корпус с дебелина от 14,99 мм и тегло от едвам 1,2 кг, дружно с батерията.

Екранът на модела, обкръжен от извънредно тънки рамки, е с IPS матрица. Той работи във FHD резолюция и има съответствие на страните от 16:9. Дисплеят поддържа на 100% sRGB гамата и има бляскавост от 300 нита, което го извежда измежду водачите в ценовия си клас. Над екрана е ситуирана и 720р инфрачервена камера, гарантираща сигурността при потреблението му чрез Windows Hello, разпознавайки лицето на всеки консуматор.

Лаптопът подсигурява висока продуктивност и енергийна успеваемост с помощта на процесора Snapdragon® 8cx. Той стои зад опцията за работа със стремително бързи 5G скорости до 10 Gbps и водещите в промишлеността Wi-Fi 6/6E скорости на свързване. Графичната обработка в IdeaPad 5G е поверена на Qualcomm Adreno™ 680 GPU. Конфигурацията дава опция за поглъщащо видео и аудио преживяване при видеоконференции в приложения като Teams или Zoom и даже играенето на игри с до 120 фрагмента в секунда при Full HD резолюция. Lenovo IdeaPad 5G работи с 8 GB LPDDR4X RAM и 512GB M.2 2280 SSD място за предпазване.

В мултимедийно отношение IdeaPad 5G идва още с HD Audio и два стерео представителя с мощ от по 2W с Dolby® Audio™ сертификация. Освен слотът за Nano-SIM карта, портативният компютър разполага още с два USB-C 3.2 Gen 1 врата, както и с един USB 3.2 Gen 1, тъй че потребителят да може умерено да употребява своята външна страна или да включи към преносимия компютър до два спомагателни екрана.

IdeaPad 5G има 51Wh батерия, която разрешава целодневно потребление на компютъра с едно зареждане. Налице е и опция за бързо зареждане, което може да обезпечи до 3 часа работа на машината с едвам 15-минутно включване в контакт. Зарядното на компютъра е 45W USB-C и може да бъде употребявано за зареждане и на смарт телефон.

Сред преимуществата на портативния компютър е още авансово конфигурираната лицензирана операционна система Windows 11 Home и лицензиран безвъзмезден пакет Office Suite.

5G проектът, с който се предлага преносимият компютър, обезпечава опция за потребление на безкрайно количество мегабайти на територията на България със скорости до 100 Mbps. Потребителите могат да избират и до две спомагателни цифрови услуги за интервала на контракта от 24 месеца, измежду които HBO, „ Капитал “, просветителната платформа iZZI и други. Планът се предлага и с включена услуга „ Онлайн отбрана “ за интервал от 12 месеца, която обезпечава успокоение при браузване онлайн.

Повече информация за всички налични устройства и настоящи предложения можете да откриете на уеб страницата на оператора.

За повече информация можете да ни следите в ,, и на telenor.bg
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР