Теленор България предлага на своите клиенти избор от - ACER

...
Теленор България предлага на своите клиенти избор от - ACER
Коментари Харесай

Теленор предлага лаптопи с до 100 лева отстъпка в лятна промоция

Теленор България предлага на своите клиенти избор от - ACER Swift 3 14 Silver, HP Pavilion 15.6 Silver, LENOVO ThinkPad L14 Black, LENOVO IdeaPad 3 15.6 Grey на преференциална цена.  

През целия месец юли или до привършване на количествата, устройствата ще могат да бъдат закупени при преференциални условия. До 100 лв. по-малко ще коства всеки един от моделите, като отстъпката важи както за покупка в брой, по този начин и при погашение на лизинг.  
 Теленор България с първа премия за най-хубава цифрова акция в обществените мрежи от премиите Davos Communications Awards Теленор България с първа премия за най-хубава цифрова акция в обществените мрежи от премиите Davos Communications Awards
Теленор България завоюва първо място в категорията “Най-добра цифрова акция в обществените медии ” с акцията “Ди...

От преференциалното предложение могат да се възползват частни и бизнес клиенти на Теленор, които сключат 24-месечен контракт с проект или лв. или по-висок.   

План Интернет Макс е с неограничени национални МВ, а проекти Интернет+ оферират до 40 000 национални MB, като според от проекта, те включват и цифрови услуги за 12 или 24 месеца от контракта. Клиентите могат да избират сред спомагателни цифрови услуги като HBO GO, Kapital, Deezer, Bookmate.  

Клиентите на проекти Интернет Макс и Интернет+ могат да вземат услугата с три месеца тестов интервал без в допълнение възнаграждение, в случай че досега не са се възползвали от нея. Онлайн отбрана дава елементарен метод на клиентите да защитят себе си и околните си и не изисква инсталиране на спомагателен програмен продукт. Услугата е част от дълготрайните старания на Теленор да обезпечи по-безопасен интернет за своите клиенти.   

За повече информация можете да ни следите в, и на
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР