Теленор България предлага на клиентите си отстъпки до 20% на

...
Теленор България предлага на клиентите си отстъпки до 20% на
Коментари Харесай

Олимпийски намаления на спортни аксесоари само онлайн от Теленор България

Теленор България предлага на клиентите си отстъпки до 20% на селекция от осем аксесоара със спортна тема, единствено в своя онлайн магазин. Намаленията важат по време на Олимпийските игри за интервала от 23.07 до 08.08.2021 година.

Отстъпката от цената е годна за разнообразни аксесоари като смарт часовници, гривни, безжични слушалки и други За да се възползват от нея, при покупка от онлайн магазина клиентите е нужно да вкарат код OLYMPIC. Отстъпките са годни единствено при покупка в брой и не важат за покупка на лизинг.

Част от тях са безжичните слушалки на SAMSUNG Galaxy Buds Live Black и Live Bronze. Слушалките обезпечават бистър тон, основан, с цел да придвижи почитателите на качествената музика в друг свят. Те са с изразен различим дизайн и впечатляват с 12-милиметрови представители.

Списъкът с предлаганите аксесоари включва и спортните гривни HONOR Band 6. Те се отличават с 1.47 " AMOLED екран, интелигентно 24-часово наблюдаване на пулса, наблюдаване на количеството О2 в кръвта и персонализиращи се циферблати.

За почитателите на спорта и здравословния метод на живот измежду офертите е и Huawei Smart Scale 3 – безжичният интелигентен кантар за премерване на тегло, скорост на метаболизма, % телесни мазнини, мускулна маса, наличие на костни минерали, протеин, % на телесна вода, телесна маса, висцерално равнище на мазнините и пулс.

Пълна информация за извънредните оферти от онлайн магазина е налична на на уеб страницата на компанията. Повече информация мож да се получи и посредством гратис позвъняване на телефон 0800 900 55 в делнични дни сред 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

Теленор България продължава да предлага на клиентите си предложения, които да създадат лятото още по-незабравимо. А всеки консуматор на онлайн приложението MyTelenor може да ръководи онлайн всичко, обвързвано с цифровия живот - преподписване на нов контракт и смяна на параметрите, прибавяне на повече цифрови услуги и още доста други. 

За повече информация можете да ни следите в, и на
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР