Tеленор България поставя начало на своята стажантска програма за шеста

...
Tеленор България поставя начало на своята стажантска програма за шеста
Коментари Харесай

Теленор стартира своята стажантска програма Hub by Telenor за шеста поредна година

Tеленор България слага начало на своята стажантска стратегия за шеста поредна година. Програмата цели да развие в бъдещите експерти основни пълномощия, които да им оказват помощ за убеден старт в кариерното развиване.

Общо 10 младежи ще получат шанса да заемат позиции в бизнес посоки, като „ Продажби “, „ Маркетинг “, „ Човешки запаси “, „ Финанси “, „ Технологии “, „ Юридическо подкрепяне “. Подборът на участниците към този момент започва и искащите могат да подадат документи.
 Стажантската стратегия на Теленор стартира Стажантската стратегия на Теленор стартира
Стажантската стратегия на Теленор публично започва. На 2 ноември беше сложено формалното начало на петото издание на стажантската п...

Стажът в Теленор е с дълготрайност от 12 месеца. През този интервал участниците натрупват скъп на практика опит като част от екипите, работещи по действителни планове в компанията. В рамките на програмата за всеки стажант се изготвя самостоятелен проект за развиване, съгласуван с действителни бизнес и стратегически цели. По време на стажа участниците имат опция да се включват и в разнообразни начинания, образования и събития, готови особено за тях. Те също по този начин получават всички придобивки, налични за чиновниците на компанията по време на стажа си.  

„ В Теленор България имаме вяра, че това да откриваме млади гении, да се развиваме и растем дружно с тях, е значима част от нашата задача и полезности. Ето за какво през 2015 година стартирахме Hub by Telenor, а оттогава до през днешния ден повече от 60 младежи са станали част от нея, като половината от тях са се включили към нашия екип на непрекъснат трудов контракт. Програмата ни е друга с това, че тя не е лятна. Това е едногодишно предизвикателство, което дава на младежите опция да бъдат подкрепени в опознаването на телеком бизнеса, своето кариерно насочване и професионално развиване “, разяснява Галина Чулева, основен шеф „ Управление на хора и просвета “.

Teлeнop Бългapия e cpeд пeттe нaй-дoбpи paбoтoдaтeли в Бългapия зa 2021 гoдинa cпopeд пpecтижнaтa. Kлacaциятa e cъcтaвeнa нa бaзa cпeчeлeни бългapcĸи и мeждyнapoдни oтличия пpeз пocлeднитe тpи гoдини.    

В Теленор България работят близо 1800 чиновници, като компанията непрекъснато влага в развиването на техните експертни умения и професионални пълномощия, по този начин и в техните управнически и меки умения. Една от най-успешните практики на Теленор е програмата за грантове за придобиване на университетски степени, измежду които са просветителни стипендии за еМBA, miniMBA, Chartered and Expert Qualifications като ACCA, CIM, CIMA, CISP, PMI както в България, по този начин и в чужбина, спомагателни образования по основни пълномощия Power BI, Strategic Marketing, big data and data science, change management, образования за нови мениджъри, безграничен достъп до LinkedIn Learning запаси.  
 Tеленор посреща стажанти по програмата Hub by Telenor Tеленор посреща стажанти по програмата Hub by Telenor
Теленор посреща стажанти по програмата Hub by Telenor. Главният изпълнителен шеф на Теленор Оле Бьорн Шулстъд и основният шеф...

Теленор предлага и голям брой придобивки, включително спомагателна здравна застраховка, годишни медицински прегледи, психолог, разтривки, спортни карти, офис библиотека, неповторима офис среда, гъвкаво работно време, варианти за колела и коли чартърен, разнообразни обичайни начинания в поддръжка на физическото, прочувствено, личностно и професионално развиване на чиновниците. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР