Теленор България определи Христо Цветков за директор Стартегия и трансформация“.

...
Теленор България определи Христо Цветков за директор Стартегия и трансформация“.
Коментари Харесай

Теленор България определи Христо Цветков за директор Стратегия и трансформация |

Теленор България дефинира Христо Цветков за шеф „ Стартегия и промяна “. Той ще управлява процесите по основаването на бизнес тактиката на компанията, планирането и осъществяването й, както и създаването и контрола на осъществяването на стратегии и начинания за промяна на бизнеса.

„ Новите технологии, изменящото се потребителско държание и методът, по който работим, ще продължат да оказват въздействие върху телекомуникациите в идващите години. Това постанова фирмите да могат по-добре да посрещат бъдещите провокации. Христо Цветков ще внесе скъпа и обширна експертиза на база 13-годишния му опит в стратегическите финанси, ръководство на риска и представянето. Сигурен съм, че той ще бъде доста положително допълнение към мениджмънт екипа на Теленор България в тази нова бизнес среда “, сподели Джейсън Кинг, Главен изпълнителен шеф.

„ Добре построената тактика и ръководството на трансформациите в бизнеса са основен фактор за фирмите на бъдещето. Очаквам с неспокойствие да бъда част от това вълнуващо странствуване и страхотния екип на Теленор България “, разяснява Христо Цветков, шеф „ Стратегия и промяна “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР