Телекомуникационната компания Vivacom прекъсва сътрудничеството си с Национална баскетболна лига,

...
Телекомуникационната компания Vivacom прекъсва сътрудничеството си с Национална баскетболна лига,
Коментари Харесай

НБЛ загуби телеком като спонсор, имало уточняване на собствеността

Телекомуникационната компания Vivacom прекъсва съдействието си с Национална баскетболна лига, оповестиха публично от Лигата.

Договорът сред компанията и НБЛ изтече през декември предходната година.

Според формалното мнение на телекома през 2018-а година компанията има съществени понижения в бюджетите и заради тази причина няма опция да продължи партньорството си с НБЛ.

Vivacom изрече благодарността си за сполучливото и ползотворно съдействие с Лигата през последните години.

Генералният управител на НБЛ Лили Борисова разяснява:

„ Екипът на НБЛ изготви доклад за интервала на партньорство и започва договаряния за възможното му възобновяване. Получихме доста висока оценка от отдел „ Корпоративни връзки “ и директорката госпожа Вуткова, както и уверението, че компанията е доста удовлетворена от партньорството с нас. Неофициално бяхме осведомени, че отделът е удостоверил продължаването на партньорство с НБЛ и предлагането е било придвижено за резолюция към УС на телекома.

В последвалата връзка от през вчерашния ден /20.02.2018 г./, стана ясно, че компанията има проблеми с уточняване на собствеността и лимитирани бюджети, което прави невероятно сключване на контракт за спонсорство с НБЛ в този миг. Уточнихме се, да се възобновят договаряния през лятото за идващия сезон. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР